Lobby pentru handbal

Echipele locale de fotbal şi de handbal vor fi sprinijite în continuare de administraţia locală. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu care a declarat că se va întâlni săptămâna viitoare cu ceilalţi finanţatori ai Universităţii pentru a discuta strategia clubului în Challenge Cup.

Edilul municipiului Suceava a anunţat că la această întâlnire vor participa şeful Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, precum şi preşedintele secţiei de handbal a clubului Universitatea, Viorel Nuţu. “Am avut o discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean Gheorghe Flutur şi cu Viorel Nuţu – preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului. Am stabilit să ne întâlnim marţi la ora 17:00 pentru a stabili strategia pentru cele două meciuri cu Liberty Sao Bernardo. La fel ca anul trecut şi în 2009 vrem ca Primăria să fie principalul finanţator al echipei de handbal pentru că aici există performanţă” a declarat primarul Ion Lungu.

Şeful administraţiei locale a vorbit şi despre situaţia echipei de fotbal, anunţând că oficialii Cetăţii nu vor mai beneficia de un buget la fel de mare ca în anii anteriori. “Acolo bugetul este mult diminuat faţă de anul trecut. Sperăm ca, cu un buget minim, de austeritate, să ne salvăm de la retrogradare”, a conchis Ion Lungu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *