Final | Aerostar Bacău – Foresta: 0-1

Cupa Romaniei programeaza astazi, cu incepere de la ora 14.30, primele jocuri din cadrul Turul IV al Cupei Romaniei. Ramai alaturi de GazetaSV.ro pentru a urmari evolutia scorului in meciul Aerostar Bacau – Foresta Suceava.

afis-bacau


ora 13.00 ► echipa suceveana a ajuns la Bacau si a iesit la inspectat gazonul.

foresta-aerostar


Aerostar Bacau: Dornescu – Blanaru, Belecciu, Mihaes, Hutanu – Strat, Chirila, Padovei, Scanteie, Artenie – Tudorache. Antrenor: Mihai Ionescu.

Foresta: Hantascu – Mihalachioaie, Masella, Al. Mutu, Druga – Aeroaiei, Dumitriu, Avram, Cainari – Vl. Bujor, M. Matei. Antrenor: Cristian Popovici.

‘2 ► Strat suteaza de la 25 de metri, iar Hantascu respinge mingea in corner.

‘6 ► Belecciu trimite cu capul din 6 metri, mingea este retinuta de Hantascu.

 ‘7 ► Tudorache suteaza din marginea careului mare, putin pe langa poarta.

‘15 ► Avram centreaza din banda dreapta, dar Aeroaiei reia mult peste bara.

‘36 ►Matei trimite pe langa tinta din interiorul carelui, dupa pasa lui Bujor.

‘38 ► Tudorache incearca un sut plasat, dar Hantascu respinge in corner.

‘42 ► primul cartonas galben in tabara Forestei, Dumitriu este avertizat.

‘45 ► este pauza la Bacau. Aerostar si Foresta se afla la egalitate, scor 0-0.

‘50 ► Avram patrunde perpendicular, dar suteaza pe langa de la 20 de metri.

‘55 ► Cainari vede galben pentru ca a executat o faza fixa inainte de fluier.

‘57 ► Popovici muta in banda dreapta. Cerlinca intra in locul lui Aeroaiei.

‘61 ► prima schimbare in echipa bacauana. Honea intra in locul lui Scanteie.

‘63 ► a doua schimbare in echipa suceveana. Rusu intra in locul lui Bujor.

’69 ► Mihalachioaie primeste galben dupa ce l-a oprit prin fault pe Tudorache. Chirila executa lovitura libera, mingea e deviata de zid in corner.

‘71 ►GOOOL Foresta! Cainari deschide scorul pe stadionul Aerostar cu o executie din 8 metri, dupa o minge prelungita cu capul pe spate de Rusu [0-1].

’75 ► a doua schimbare in echipa bacauana. Oanea intra in locul lui Artenie.

’78 ► ultima schimbare in echipa suceveana. Danila intra in locul lui Matei.

‘90+3 ►fluier final. Foresta s-a calificat in saisprezecimile Cupei Romaniei.

COMENTARII:

19 Comentarii la "Final | Aerostar Bacău – Foresta: 0-1"

 1. E mai usor pe facebook cu live, să avem meciul direct pacat nu se face acest lucru, hai foresta hai suceava

 2. Hai Foresta!

 3. Am văzut pe cineva ca a pus la pariuri 500 de Ron pe X. Dacă iasă e de rău. ..

 4. Dacă nu batem nu cred ca e o are tragedie..Eu zic ca e mai important meciurile cu Mioveni și Brașov decât cupa româniei…Nu e mai bine sa promovam și sa jucam în fiecare etapa cu echipe de liga 1 decât sa ruscam niște accidentări și sa se acumuleze oboseala. Juventus bucurești e condusa cu 1-0 de clinceni . Nu cred ca pe ei îi interesează așa de mult cupa romaniei. Nu cred ca vom promova anul acesta. Dacă se vrea liga 1 la Suceava trebuie cam dublu sau triplu bugetului actual. Sunt sigur ca o parte din jucători vor primi niște oferte bănoase la iarna și sigur vor vrea sa plece, în afară de semeghin bălan. Dacă vom continua sa jucam și sa prestam un joc foarte bun pana la iarna echipe ca UTA și Juventus vor va sigur câțiva jucători de la.noi și ne va fi foarte greu sa îi putem ține. Felicitări jucătorilor conducerii și domnului Lungu pentru parcursul de pana acuma!HAI SUCEAVA

 5. CEI VENITI CU POPOVICI VOR PLECA DE LA SUCEAVA NUMAI DACA PLEACA EL LA ALTA ECHIPA CA ANTRENOR.ORI CU DORIN GOIAN PRESEDINTE POPOVICI NU O SA PLECE IN ALTA PARTE EI AU MAI LUCRAT IMPREUNA LA BACAU SI AU AVUT O RELATIE FOARTE BUNA.DACA SE VREA PROMOVAREA SE VA GASI SI BANI PENTRU LIGA1 POATE CHIAR UN INVESTITOR.HAI FORESTA!!!…HAI SUCEAVA!!!

 6. Pe net apare ca suceava are galben? Cine a luat? ca aici nu apare..

 7. Amuzant comentariul lui gaby..Dacă vine un club și îi oferă de 3 ori mai mulți bani lui masella sau dumitriu sau cine a venit cu popovici sigur rămâne la Suceava :))))))

 8. Goooooooooollllll suceaaaaavaaaaaaaaa

 9. Bravo baieti!

 10. DA DACA SI CLUBUL AR AVEA DE CASTIGAT DE PE URMA JUCATORULUI PENTRU CA TOTI AU CONTRACTE SEMNATE PE DOI ANI SI NU CRED CA O SA PLECE CINEVA PE DEGEABA.

 11. HAI FORESTA!!!

 12. Bacau-Foresta 0-1, FINAL. Bravo baietii, felicitari domnului Popovici, 9 victorii din 10 SI UN EGAL de cand e la Suceava, sper sa continuam tot asa. FORESTA, FORESTA !!!!

 13. Felicitari baieti! Speram intr`un meci bun cu Mioveni…Bafta!

 14. Bafta multa,Goe!Nimeni nu va pleca de la Suceava din respect pentru Dorin Goian,un nume IMENS in istoria fotbalului romanesc!Felicitari echipei pentru victoria de astazi,dar si pentru cele doua victorii care urmeaza in campionat.FORZA SUCEAVA!A VENIT SI TIMPUL NOSTRU!

 15. hai suceavaaaaaaa!!!HAI FORESTA!!!BATEM MIOVENIU SI O SA LE TREMURE CHILOTII BRASOVENILOR!!!BRAVO BAIETI!!!AVETI INCREDERE IN DNU POPOVICI.MARE ANTRENOR!FELICITARI DNULUI GOIAN.AVETI INCREDERE IN VOI!NOI SUNTEM LG VOI.HAI FORESTAAAAAA!!!.HAI SUCEAVAAAAAA!!!!!!

 16. Felicitari pt victoria de la Bacau, f.b. jucat , cu o tactica pragmatica.
  Speram ca urmare a jocului bun , a victoriilor , sa apara sponsori si din randul societatilor si a investitorilor puternici, ar fi o oportunitate si pt. acestia sa vina langa nume ca Dorin Goian , Cristi Popovici si Danut Perja.

 17. SPERAM CA ACUM OAMENII CU BANI SA VADA FORTA ECHIPEI SI OAMENII VALOROSI CARE O CONDUC INCEPAND CU DORIN GOIAN SI TERMINAND CU CRISTI POPOVICI.ACUM ESTE MOMENTUL CA ECHIPA SA AIBA SPRIJINUL LOR PE LANGA PRIMARIE SI CONSILIUL LOCAL PENTRU REALIZAREA UNUI VIS ACELA DE A JUCA IN LIGA 1.HAI FORESTA!!!…HAI SUCEAVA!!!…HAI BUCOVINA!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*