FINAL | Unirea – Rapid: 0-0

Rapid Suceava joacă astăzi, de la ora 15:00, pe terenul formaţiei Unirea Târlungeni, într-un meci din cadrul etapei a 19-a din eşalonul secund. Rămâi pe GazetaSV.ro pentru a urmări evoluţia scorului!

În turul campionatului, Rapid Suceava şi Unirea Târlungeni au terminat la egalitate pe stadionul „Areni”, scor 1-1. Braşovenii au deschis scorul în minutul 5 prin Elek, iar Mircea Negru a egalat cu şapte minute înainte de fluierul final. 

Partida de astăzi va fi arbitrată de Mihai Amorăriţei, din Câmpina, secondat la cele două tuşe de Daniel Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) şi Marian Truţă (Şirineasa – Vâlcea).

Rapid Suceava: Pascal – Balan, Velescu, Sava, Semeghin – Cerlinca, Sumanariu, Ferariu, Arotaritei – I. Plamada, Negru. Rezerve: Hantescu, Stanescu, Bagu, Ionesi, Spatar, Stanescu, Fedorovici, Gafita.

In primul sfert de ora ambele echipe si-au trecut in cont cate o ocazie importanta de a marca. Ionut Plamada a sutat, din interiorul careului, la coltul lung, dar mingea a fost respinsa de portarul gazdelor. De partea cealalta, Lita, din pozitie foarte buna, a sutat putin pe langa poarta aparata de Pascal.

min 23: Dupa un inceput de meci mai bun pentru gazde, sucevenii au echilibrat jocul. Arotaritei suteaza puternic de la circa 30 de metri, dar mingea trece putin pe langa poarta.

min 29: Negru primeste o minge in adancime, patrunde in careu, insa sutul sau este respins de Darabant.

SCOR LA PAUZA: 0-0

A inceput repriza secunda. Nici o schimbare in echipa suceveana.

min 63: Prima schimbare la Rapid: Bâgu intra in locul lui Cerlincă

Se joaca mult la mijlocul terenului, mingi lungi si greseli individuale de fiecare parte.

A doua schimbare la Rapid: Ionesi intra in locul lui I. Plămadă

Ultima schimbare la Rapid: Fedorovici intra in locul lui Arotaritei

SCOR FINAL: 0-0

COMENTARII:

3 Comentarii la "FINAL | Unirea – Rapid: 0-0"

  1. e televizat?

  2. da, pe cartoon network

  3. 0-0 final

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*