LIVE| Liga a 4-a, etapa a 11-a

liga4 Progresul Fratautii Vechi

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava a anunţat că meciurile programate la sfârşitul acestei săptămâni în ligile judeţene au fost devansate cu o zi din cauza alegerilor pentru preşedinţia României. Astfel, jocurile etapei a XI-a din Liga a IV-a, precum şi jocurile rundei a X-a din Liga a V-a vor avea loc astăzi, 1 noiembrie, cu începere de la ora 13.00. GazetaSV.ro şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava te invită să urmăreşti LIVE evoluţia scorurilor şi marcatorii de pe cele nouă stadioane din judeţ!

În cadrul Ligii a IV-a, cele mai aşteptate meciuri se dispută pe stadionul Tineretului din Fălticeni, unde gazdele de la Şomuz primesc replica liderului clasamentului, Bucovina II Ciocăneşti, şi la Putna, unde campioana en-titre primeşte vizita formaţiei Şomuzul Preuteşti.

Iată programul etapei a 11-a:

Flacăra Vicovu de Jos – Viitorul Liteni
Zimbrul Siret – Bucovina II Milişăuţi
Voinţa Stroieşti – Recolta Fântânele
Viitorul Vereşti – Victoria Vatra Moldoviţei
Avântul Volovăţ – Silva Udeşti
Moldova Drăguşeni – Ştiinţa Vicovu de Sus
Progresul Frătăuţii Vechi – CS Gura Humorului
Şomuz Fălticeni – Bucovina II Ciocăneşti
Bradul Putna – Şomuzul Preuteşti

Pentru a urmări evoluţia scorurilor daţi click pe bannerul de mai jos!

LIVE liga4 ajf suceava

CLASAMENT | Liga a 4-a, sezonul 2014-2015:

LIVE liga4 ajf suceava

În meciurile de juniori A1 s-au înregistrat următoarele rezultate:

Flacăra Vicovu de Jos – Viitorul Liteni
Zimbrul Siret – Bucovina II Milişăuţi
Voinţa Stroieşti – Recolta Fântânele
Viitorul Vereşti – Victoria Vatra Moldoviţei
Avântul Volovăţ – Silva Udeşti
Moldova Drăguşeni – Ştiinţa Vicovu de Sus
Progresul Frătăuţii Vechi – CS Gura Humorului
Şomuz Fălticeni – Bucovina II Ciocăneşti
Bradul Putna – Şomuzul Preuteşti

CLASAMENT | Juniori A1, sezonul 2014-2015:

LIVE liga4 ajf suceava

COMENTARII:

12 Comentarii la "LIVE| Liga a 4-a, etapa a 11-a"

 1. O victorie muncita Preutesti.Felicitari

 2. Bravo,Preuteşti ! Aţi demonstrat încă o dată că sunteţi cei mai tari din campionat, chiar dacă v-aţi mai…împiedicat de câte o …buturugă. Chiar dacă vi s-a refuzat un penalty pentru un henţ în careu şi câteva faulturi criminale asupra voastră şi nu mai zic de vocabularul ciobănesc al suporterilor de la Putna, cu toate acestea aţi făcut un meci de nota 10 ! FELICITĂRI!!!

 3. preutestiul castiga numai cu albitri rusineeee!!!!!!

 4. daca ati fi corecti ati fii pe 5-6 si cu putna ati avut noroc ca nu au jucat marian apostol si martinescu(daca erau cei doi nu mai avea ce sa mai faca albitrul ca sunt prea buni sa vedeti voi cum v-o luati acasa de la putna si pana la urma tot putna v-a fii campioana)

 5. Tarane invata sa scri,arbitru nu albitru..

 6. Vrei ca Putna să fie campioană, să joace la baraj şi iar să ajungă de râsul curcilor ? Vă aşteptăm la Preuteşti cotonăgarilor să va arătam fotbal adevărat, nu ce jucaţi voi! Iar pentru tine, analfabetule, care eşti certat cu limba română şi pentru ceilalţi suporteri ţapinari care aţi avut numai p…în gura,numai atîta aţi ştiut să strigaţi, veniţi la noi să vedeţi galerie şi suporteri adevăraţi , bun simţ şi civilizaţie. Am fost pe multe stadioane dar, mârlănie şi prostie ca la voi n-am văzut nicăieri. RUŞINE…

 7. bai vasile ….castiga tu toate meciurile cu Putna ta si apoi vorbeste despre Preutesti….pai duminica o luati in p.z.d. la ciocanesti…..la scor

 8. Daa…esentialul e sa faca diferenta dintre R si L…da nha! Sunt si profesori de romana pe aici..

 9. ce este va supara adevarul pe astia de la preutesti ceati facut la falticeni putna a castigat cu 2-0 voi ceati facut?

 10. putna va fii campioana sau ciocanesti preutesti is prea slabi :))

 11. SOMUZUL PREUTESTI va fi campiona, are teren ,vestiare nu ca la putna care fac dus in paraul ala si habar nu au sa vorbeasca castiga numai ca duc lemne la arbitri si au niste jucatori fara pic de fair-play asa ca ciocu mic nu va mai duceti voi la baraj ca faceti de ras Suceava 😉

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*