Live | Farul – Rapid Suceava

Rapid Suceava joaca astazi, cu incepere de la ora 11.00, pe terenul formatiei Farul Constanta, in prima etapa din noul sezon al Ligii a II-a. Ramai alaturi de GazetaSV.ro pentru a afla evolutia scorului si marcatorii meciului de la Constanta. Partida va fi arbitrata de o brigada formata din centralul Ionut Cozma (Ilfov), ajutat la tuse de Cosmin Vatamanu (Bucuresti) si Dragos Baluna (Bucuresti).

Cotele la casele de pariuri: 1 (2.30) – X (3.20) – 2 (2.75)

Farul Constanta: Vl. Neagu – Băjan, Miulescu, Straton, Szalkai – Bardu, Ochia, V. Ion, Neagoe – Paslaru, Igiroşanu. Antrenor: Marian Pană.

Rapid CFR Suceava: Rohetki – Balan, Velescu, Plecanciuc, Semeghin – Cerlinca, Apostol, Sfrijan, Tiron – Negru, Matei. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

► meciul incepe cu o intarziere de 15 minute, dupa un scurt protest al echipelor;

’30 Rohetki scoate de sub transversala un sut-centrare trimis de Bajan;

’38 ► Rapidul ramane in 10. Cerlinca primeşte al doilea cartonas galben în cinci minute şi este eliminat de pe teren;

Pauza | Farul Constanta – Rapid Suceava: 0-0

’46 ► prima schimbare in echipa suceveana: Marinkovic intra in locul lui Negru;

’49 ► Tiron este blocat in momentul sutului, cu o intrare la sacrificiu, de catre Miulescu;

’54 ► GOOOL RAPID! Matei a deschis scorul dupa ce a pus latul in careu la o centrare in forta trimisa de Apostol;

’57 ► prima schimbare in echipa constanteana: Ivanica intra in locul lui V. Ion;

’62 ► a doua schimbare in echipa constanteana: Enciu intra in locul lui Paslaru;

’69 ► Gol Farul! Nou-intratul Enciu inscrie din interiorul careului dupa o centrare trimisa de Bardu;

’80 ► a doua schimbare in echipa suceveana: Bagu intra in locul lui Tiron;

’85 ► se restabileste egalitatea numerica pe teren. Bajan primeste al doilea cartonas galben si este trimis mai repede la vestiare.

’85 ► ultima schimbare in echipa suceveana: Golofca intra in locul lui Matei;

Final | Farul Constanta – Rapid Suceava: 0-0

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

13 Comentarii

  1. Booooooon,care va sa zica…Au inceput meciurile „curate”.1-1,doua cartonase rosii,cate unul de caciula,x la pauza,x la final,cota cea mai grasa la pariuri,toate nu pot fi decat rezultatul „bunelor „relatii dintre cele doua echipe si,desigur,al „preteniei”dentre Comisaru` nostru si nea`Auras…Pariu?Cacealmaua…continua!!!

    1. Da,speranta moare…ultima.Joc de 30 de ani,nu pierd un concurs si am castigat pana acum 2lei si 15 bani plus un… Comisar care se crede conducator,antrenor,contábil,GAMBLER si mai ales pretenu` fluierasilor…Tin insa pariu ca anul asta i se infunda.Howgh.

  2. De ce nu postezi cu adevartul tau nume Vanatorule ? Si daca ar fi asa cum crezi tu care ar fi problema ta ? Blaturi s-au facut decand sa infiintat acest fenomen fotbalul si se vor face pana cand acesta din urma nu va mai exista. Oricum te asigur ca ai sa ramai destul de surprins de rezultatele echipei sucevene la finalul acestui campionat . Nu te grabi sa faci afirmatii de genul de mai sus mentionat, pentru ca e prematur sa vorbim . Pana una alta vezi poate ai liber sambata sa vezi omor ce isi ea Dorohoi-ul pe ARENI si nu numai Dorohoi-ul 🙂 . Forza SUCEAVA !

    1. Ionut nu te mai inflama atat, ati facut un egal cu o echipa de liga 3 si gata, sunteti promovati ? atentie mare ca Dorohoiul s-ar putea sa va incurce sambata viitoare.Iti spun un scor, 1-1.

  3. echipa de liga a 3a farul?de unde ca a schimbat tot lotul si au adus jucatori buni…..comementarii rautacioase…..bv suceava …..sa batatem sambata pe dorohoi si sa incepem bine campionatu…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *