FINAL| CSM Pașcani – Bucovina Rădăuți: 2-1

Bucovina Radauti joaca astazi, de la ora 15:00, pe terenul formatiei CSM Pascani, intr-un meci din cadrul etapei a 8-a din Liga a 3-a. Ramai pe GazetaSV.ro pentru a urmari evolutia scorului!

Bucovina Radauti incepe meciul in urmatoarea formula: Butnariu – Alexandru, Hrimiuc, Vicol, Antonesei – Plamada, Amariei, Vitu, Stoian – Zaremba, Lutac.

Meciul va fi arbitrat o brigada bacauana, cu Sergiu Mavriche la centru, secondat la cele doua tuse de Marian Fridl si Damian Antal.

A inceput meciul.

min. 18: ocazie Bucovina Radauti – Lutac trimite in bara

min 20: Centralul Mavriche dicteaza penalty in favoarea gazdelor si cartonas rosu pentru portarul Butnariu, spre exasperarea radautenilor

min 20: scor 1-0 Gazdele deschid scorul din 11 metri

min 31: Bucovina Radauti ramane in 9 jucatori, dupa ce Zaremba vede al doilea galben pentru ca ar fi simulat un fault in careul advers.

min 44: scor 1-1 Bucovina Radauti restabileste egalitate cu doi oameni mai putin in teren. Lutac inscrie cu latul dintr-o centrare venita de la Vitu.

SCOR LA PAUZA: 1-1

A inceput repriza secunda.

min 56: Radautenii au sansa sa preia conducerea. Lutac primeste o minge in adancime, suteaza de la 16 metri, dar portarul gazdelor respinge.

min 70: scor 2-1 Gazdele revin in avantaj. In urma unui ricoseu din careul Bucovinei, mingea ajunge la un pascanean, care o trimite din 5 metri in plasa.

SCOR FINAL: 2-1

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *