SCOR FINAL| Ciocăneşti – Rădăuţi: 0-1

Bucovina Ciocăneşti şi Bucovina Rădăuţi joacă, astăzi, de la ora 17:30, pe stadionul “Comunal” din Ciocăneşti, în cadrul turului I din ediţia 2015/2016 a Cupei României. Rămâi pe GazetaSV.ro pentru a urmări evoluţia scorului!

Bucovina Ciocăneşti şi-a asigurat participarea în primul tur al Cupei României după ce s-a impus în finala fazei judeţene în faţa celor de la Şomuzul Preuteşti cu scorul de 1-0. Golul formaţiei lui Relu Buliga a fost marcat atunci de Lazăr. De cealaltă parte, antrenorul divizionarei a treia Bucovina Rădăuţi, Iulian Ionesi, şi-a propus aducerea unei echipe de Liga a 2-a la Rădăuţi.

Meciul dintre Bucovina Ciocăneşti şi Bucovina Rădăuţi va fi condus de o brigadă de arbitri din Botoşani, formată din Andrei Baciu la centru şi Radu Creţu cu Ionuţ Turcanu la cele două tuşe.

Bucovina Ciocanesti: Puianu – Coca, A. Razlog, Iuga, Piticari, R. Ivan, Tivodari, Zdranca, L. Balan, Gherine, D. Butnariu; Rezerve: Cazacu, Morosan, Grigore.

Meciul a inceput cu o interziere de un sfert de ora.

Min 20: 0-0

Min 26: 0-1 Portarul gazdelor, Puianu, respinge o minge pana la Ionesi, iar antrenorul-jucator al Bucovinei Radauti inscrie cu un sut din prima de la jumatatea terenului.

Punct final al primei reprizei, una dominata steril de gruparea radauteana.

SCOR LA PAUZA: 0-1

A inceput repriza secunda.

Min 53: Ocazie pentru Ciocanesti. Razvan Ivan trimite din lovitura libera in bara.

SCOR FINAL: 0-1

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *