LIVE| Alegeri AJF Suceava

Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava isi stabileste astazi noua conducere, in cadrul unei Adunari Generale Ordinare la care vor mai fi prezenti Gheorghe Popescu si vicepresedintele FRF, Octavian Goga. Ramai pe GazetaSV.ro pentru a afla tot ceea ce se intampla la alegerile AJF!

Din 52 de membri afiliati, sunt prezenti 51. Lipseste delegatul clubului Moldova Draguseni. In lipsa lui Aurel Daicu, sedinta este condusa de vicepresedintele FRF Octavian Goga.

Sedinta a inceput cu prezentarea raportului financiar pentru perioada 2010-2014 de catre trezorierul AJF Suceava, Anton Buruiana.

Delegatul echipei Moldova Draguseni a ajuns la sedinta. Prezenta este de 100%.

Ciprian Anton: „Cred ca in ultimele trei-patru saptamani, majoritatea dintre dumneavoastra m-ati cunoscut. V-am expus ideile si ceea ce ne dorim sa facem la AJF Suceava. Sper ca aceasta singura candidatura sa ma responsabilizeze si mai mult. Imi doresc sa aduc 30-40 de cluburi alaturi de noi. Sper sa fiu presedintele tuturor celor prezenti aici, al tuturor membrilor afiliati. 

Anton Buruiana: „Il cunosc pe domnul Anton de vreo cinci ani, de cand a inceput sa se implice foarte mult in competitii de juniori. Dam deoparte discutiile in contradictoriu pe care le-am avut cu dumnealui si ramanem cu omul Ciprian Anton. S-a manifestat frumos, a adus la Suceava multe echipe din tara, lucru extraordinar. Va rog sa ii acordati domnului Anton incredere totala. Nu se pot face schimbari mari intr-o luna. Din vara fiti convinsi ca se va reface regulamentul, formele de transfer, comisiile. Am mare incredere in domnul Anton si va rog sa ii dati votul!”

Cu unanimitate de voturi, Ciprian Anton a fost ales in functia de presedinte al AJF Suceava!

Ciprian Anton: „Voi fi presedintele dumneavoastra, presedintele care sa aduca lucruri noi la AJF Suceava. Imi doresc alaturi de mine oameni tineri. Cei care vor veni alaturi de mine in Comitetul Executiv trebuie sa stie ca nu banii vor fi primordiali, ci munca.” 

Candidatii la functiile de vicepresedinte al AJF Suceava isi prezinta programele.

Goga a avertizat Adunarea Generala ca, potrivit Statutului, candidatii pentru functia de vicepresedinte trebuie sa detina o functie intr-o structura afiliata AJF. Nu indeplinesc aceasta conditie Vasile Bejenar, Vasile Paduraru, Pepe Armeanca si Ioan Filipciuc! 

Au ramas in concurs doar Ciprian Cretan, Manuel Costache, Iulian Daraba si Stelica Barbosu!

Vasile Paduraru: „Mi-am depus  demisia din orice functie fotbalistica din tara. Am informatii ca domnul presedinte avea aceasta informatie, acest as in maneca.” 

S-au stabilit meciurile din sferturile de finala ale fazei judetene din Cupa Romaniei:

Recolta Fantanele – Sporting 2 Arbore
Dorna Vatra Dornei – Somuz Falticeni
Foresta Moldovita – Somuzul Preutesti
Avantul Gramesti – Progresul Fratautii Vechi

Numararea voturilor s-a incheiat. Iata rezultatele:

Ciprian Cretan – 38 voturi
Manuel Costache – 25 voturi
Iulian Daraba – 24 voturi
Stelica Barbosu – 7 voturi

Au fost anulate 5 voturi.

Ciprian Cretan este primul vicepresedinte!

Intrucut niciunul dintre ceilalti trei nu au intrunit majoritatea, acestia vor intra in turul 2.

Iata rezultatele turului 2:

Manuel Costache – 24 voturi
Iulian Daraba – 22 voturi
Stelica Barbosu – 1 vot

Au fost anulate 4 voturi si au fost 47 voturi validate.

Ciprian Cretan si Manuel Costache sunt noii vicepresedinti ai AJF Suceava.

Ciprian Anton l-a propus pe Gheorghe Vicol, de la Avantul Volovat, in functia de reprezentant al cluburilor din Liga a 4-a.

Noul Comitet Executiv al AJF Suceava:
Ciprian Anton – presedinte
Ciprian Cretan – vicepresedinte
Manuel Costache – vicepresedinte
Sebastian Gheorghe – presedinte Comisia Judeteana de Arbitri

Gheorghe Vicol – reprezentant Liga a 4-a
Mihaita Szekely – reprezentant Liga a 5-a
Bogdan Grosu – reprezentant copii si juniori
Anton Buruiana – trezorier
Gabriela Mendelea – secretar

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

12 Comentarii

 1. …………….si acesta e doar inceputul erei ANTON!hei Gazeta ce spuneti ca doar a-ti fost sustinatorii infocati a lui ANTON!

  1. Se scrie aţi când poţi să-i pui în faţă un voi sau dumneavoastră:
   (Voi) aţi făcut – perfect compus
   (Voi) aţi face – condiţional prezent
   (Voi) aţi fi făcut – condiţional perfect

   Se scrie a-ţi când e urmat de infinitiv (şi, de obicei, se referă la un tu determinat sau generic). Metodă de verificare: dacă pe a-ţi (+ infinitiv) îl poţi înlocui cu a îţi (+ infinitiv).
   A-ţi spune [ţie] că … e inutil. = Să-ţi spun că…
   A-ţi da cu părerea

 2. Da cum s-au validat dosarele vicepresedintilor daca nu au mai candidat? Ce-s cu comunismele astea? Inca se-ntampla prostii? Parca era de vina daicu de tot sau tot el e si acum de vina… Luminati-ne si pe noi!

 3. exact cum l-am schimbat pe iliescu cu basescu.asa si la ajf.oameni(unii, nu toti) cu imagine praf,dosare de coruptie,suspiciuni etc.pacat de 2-3 ca s-au bagat.deh,politicul te sustine,e de bine.

 4. cum sa alegeti un Manuel Costache care anterior fusese vicepresedinte si delegat in comisia pt selectia dosarelor privind pozitia de vicepresedinte si care habar nu avea ce scrie in Statul AJF. cum sa dai ok-ul atunci cand cand respectivii nu avea drept de participare. este inadmisibil asa ceva!!!
  Parerea mea este ca a dorit sa isi elimine adevsarii cat mai simplu si repede, lucru ce ar fi trebuit penalizat din drastic si in nici un caz sa ii mai dam posibilitatea sa mai incalzeasca inca 4 ani acel scaun. normal si fair play ar fi fost sa nu mai candideze nici el!!! insa are tot timpul sa isi prezinte demisia de onoare. ….. aaa dar ce rost are daca se poare ciugulii de pe acolo :)))

  1. Stimate domn aveti perfecta dreptate, dl Manuel Costache nici nu avea voie sa participe la alegeri din surse dumnealui este cercetat in dosarul celor din Politia de Frontiera de la Siret, deci are cazier banuiesc nu?

 5. Domnilor de la A.J.F.cum poate sa candideze ca vicepresedinte Manuel Costache care este cercetat de D.N.A si trimis in judecata pentru fapte de coruptie.In acest judet nu se gasesc persoane competente pentru aceasta functie ? D-le Anton cum o sa colaborati cu aceasta persoana daca va fi aleasa pe aceasta fuctie sau nu are importanta pentru dumneavoastra. Din cate stiu sunteti o persoana cu orgoliu, totodata si profesor care ar trebui sa fie model de om cu coloana vertebrala………. sau banul vorbeste.In functiile publice nu ar trebui sa fie acceptate persoane care sunt cercetate pentru astfel de infractiuni, deoarece voi sunteti exemple si formatori de tineri, iar aceste candidaturi ar trebui respinse.Toti iubitorii de SPORT din acest judet doresc o schimbare radicala, promovarea tinerilor valorosi cu aptitudini si nu a celor cu pile si cu bani, pe teren sa fie spectacol .

  1. http://lege5.ro/dosar/gi4tomrzhfptgoi/3290-2-2011-curtea-de-apel-suceava
   Dată:
   20.04.2011
   Număr dosar:
   3290/2/2011
   Instanță:
   Curtea de Apel SUCEAVA
   Secţie:
   Secţia penală și pentru cauze cu minori
   Stadiu:
   Fond
   Obiect:
   cerere de liberare provizorie sub control judiciar (art. 160 ind.2 C.p.p.)
   Materie:
   Penal
   Părți

   Costache Manuel Eugen Inculpat
   Ședințe

   21.04.2011
   Oră: Nespecificat
   Document: Nespecificat
   Tip soluţie: respinge cererea
   Soluție pe scurt: În temeiul art. 160 indice 8a alin. 6 Cod procedură penală respinge ca nefondată cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată de inculpatul Costache Manuel Eugen. În temeiul art. 192 alin. 2 Cod procedură penală obligă inculpatul să plătească statului suma de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de recurs în 24 ore de la comunicare. Pronunţată în ședinţa publică din 21 aprilie 2011, ora 18,30.
   Complet: C7 PEN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *