Liutek, ultimul sosit pe Areni

Miscarile haotice de trupe din sanul echipei Rapid Suceava continua. Astfel, odata cu antrenamentul de azi, in curtea “ceferistilor” a aterizat si Stefan Liutek, un atacant in varsta de 22 de ani, originar din Siret.

Jucatorul a ajuns liber de contract pe Areni, dupa ce, in aceasta iarna, si-a reziliat contractul cu FC Panciu, grupare la care a evoluat pe parcursul turului de campionat si in tricoul careia a marcat 2 goluri.

Liutek a mai jucat de-a lungul carierei la formatiile FCM Bacau si Aerostar, iar in intersezon a mai sustinut probe de joc la vecinii de la FC Botosani, fara a reusi insa sa-l convinga pe tehnicianul Cristi Popovici.

Fotbalistul se afla la cea de-a doua experienta pe Areni, dupa ce, iarna trecuta, a mai efectuat cateva antrenamente sub comanda lui Ioan Radu la Cetatea Suceava, inainte de retragerea echipei din campionat.

Stefan Liutek a facut rocada la antrenamentul de astazi cu mijlocasul Cornel Cainari, care a facut cale intoarsa spre Sporting Suceava, club de care este legat contractual din luna decembrie a anului trecut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Liutek, ultimul sosit pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*