Liteniul, la a III-a victorie

Intr-o zi calda de toamna CSO Viitorul Liteni a disputat o meci din campionat contra celor de la AS Somuzul Falticeni, meciul a inceput la ora 13:05, in tribune fiind circa 200 de spectatori.
Meciul incepu sa fie cu surprize inca din min 2, Liteniul patrunzand prin Scutelnicu care suteaza de la 14 m, portarul oaspetilor repingand in fata, iar mingea ajunge la Maranda care din 11m iroseste o ocazie monumentala sutand peste poarta. In min 8,corner pentru oaspet de pe partea stanga prin Oprea, Paval loveste minge cu capul la radacina barei din stanga, insa Holca respinge mingea in corner.
Oaspeti mai beneficiaza de inca un corner de pe partea drapta acelasi Oprea, Paval loveste pe langa bara dreapta. In min 17, echipa oaspete primeste o lovitura libera de la 18 m, insa Oprea suteaza mult peste. Liteniul reuseste in min 25 prin Scutelnicu sa marcheze primul gol. Meciul fiind apoi in dominarea celor de la Liteni. In min 43, oaspetii reusesc sa patrunda de partea dreapta prin Zancu care ii paseaza lui Sandu, insa ascesta suteaza din 5 m peste poarta. In min 45, Corneanu loveste mingea cu capul din plonjon putin langa vinclu. Gazdele reusesc sa majoreze scorul tot prin Scutelnicu in min 45+1 care patrunde pe stanga, sutand din afara careului la coltul lung al portii aparate de Arteni. Arbitru fluerand sfarsitul primei reprise.
In partea a doaua a meciului, gazdele reusesc o incursiune prin Corneanu pe partea drapta, sutand din afara careului putin pe langa poarta.
In min 53, Liteniul beneficiaza de o lovitura libera de pe partea dreapta la marginea careului prin Scutelnicu, iar oaspetii resping cu greutate. Dupa doar 5 min, Scutelnicu suteaza din afara careului, iar portarul oaspetilor respinge de la radacina barei in corner. In min 59, Maranda suteaza de la circa 20m putin peste poarta. Min 71,gazdele rateaza prin jucatorul Corneanu din 3m in urma unui corner executat de pe partea dreapta. In min 76, gazdele isi introduce mingea in propria poarta prin devierea lui Camaruta. In min 84, o balbaiala a formatiei din Liteni in careul din 16, iar oaspetii nu profita si retine portarul Holca din 4-5m in ultimul moment. In min 90, Locan patrunde in terenul gazdelor dupa o pasa primita in adancime dar acesta suteaza peste poarta irosand o buna ocazie de a egala. Min 90+1, Scutelnicu scapa pe contraatac, sutand din afara careului putin peste poarta aparata de Arteni. Arbitru incheie partiga in min 90+2.

CSO Viitorul Liteni: Holca – Buziuc An, Cojocaru, Grosu, Patras, Ignat, Corneanu, Maranda©, Scutelnicu, Tomescu, Craiu Au mai intrat: Camaruta, Nita, Matei
AS Somuzul Falticeni: Arteni – Paval, Gramus, Lucan Vadan, Zancu, Tiprigan, Dunca, Oprea©, Pancea, Sandu. Au mai intrat: Cara, Placinta, Bulaicon, Vicu

Foto: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.288774247904661.69083.278022465646506&type=3

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Liteniul, la a III-a victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*