Liteniul, la a 2-a infrangere

Partida de duminica dintre CSO Viitorul Liteni – AS Bradul Putna s-a terminat cu scorul de 1-5 pentru echipa oaspete. Liteni-ul mai incaseaza inca o luvitura dupa cea de la Draguseni terminata cu scorul de 4-1 pentru acestea. In partida de ieri Putna a reusit sa sparga gheata inca din min 1 marcand prin Buraciuc, dupa o lovitura de la colt executata foarte bine de catre Cardei. Gazdele revenid cu egalarea in min 25 prin jucatorul Tomescu. Pana la pauza meciul find dominat de catre echipa oaspete, acestea incheind repriza la egalitate. Oaspeti avand un moral mai bun reusesc sa marcheze doar la 4 minute dupa inceperea celei dea doua reprize prin Coroama care suteata de la circa 16 metri fix pe centrul porti, acesta reusind sa-si aduca echipa in avantaj. Doar dupa 3 minute de la reluare jocului de la mijlocul terenului, Roman reuseste sa impinga cu capul in poarta,dintr-o greseala a portarului Moldovan, aducandu-si echipa in avantaj cu doua goluri. Gazdele intrand in jocul celor de la Putna sau aruncat cu toata echipa in defensiva oaspetilor,insa acestea pornesc pe contra atac prin Lelcu care marcheaza cu un sut de la coltul careului de 16 metri. Cum meciul inca nu se terminase, oaspeti reusesc sa mai inscrie si golul cinci prin jucatorul Cardei care seuseste se scape pe contraatac, acesta dribleaza portarul si incrie in poarta goala pentru scorul de 1-5. O victorie muncita si meritata pnetru echipa oaspete care au avut in tribune circa 20 de spectatori putneni.

CSO Viitorul Liteni:Muntean – Buziuc, Cojocaru, Ignat, Corneanu, Patras, Ciubotaru M, Tomescu, Grosu B, Craiu, Scutelnicu.
Antrenor: Bogdan Crosu

AS Bradul Putna:Pascal – Duman, Bosancu, Turliuc, Teleaga, Tugui, Buraciuc, Lelcu T, Cardei, Lelcu, Martinecu, Coroama.
Antrenor: Ciprian Cretan

Duminica viitoare cei de la Bradul Putna vor primi gazda celor de la Moldova Draguseni, iar Viitorul Liteni se va deplasa la Vointa Stoiesci, Putna se afla momentul actual pe locul 4, iar Liteniul pe locul 11.

Foto: http://sportulputnean.blogspot.ro/

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Liteniul, la a 2-a infrangere"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*