Liteni și Rădăuți continuă în Cupa României

Viitorul Liteni - CSM Roman

Județul Suceava va fi reprezentat de trei echipe în Turul al 3-lea al Cupei României. În Turul al 2-lea, Viitorul Liteni a trecut de CSM Roman în prelungiri, cu 2-1, iar Bucovina Rădăuți a câștigat la Darabani cu 1-0. În următoarea etapă a competiției, celor două echipe sucevene li se va alătura și Foresta Suceava.

CSM Roman a deschis scorul în meciul de la Liteni în minutul 19, prin Dan Nedelcu. Gazdele aveau să egaleze cu 5 minute înainte de pauză prin căpitanul Sergiu Corban, care a marcat cu un șut spectaculos de la distanță. Începând din minutul 54, oaspeții au jucat cu un om mai puțin pe teren, după ce Marian Marin a văzut cartonașul roșu.

Viitorul Liteni - CSM Roman

Soarta calificării avea să se decidă în minutele de prelungire. În startul primei reprize suplimentare, Bogdan Prichici a văzut direct cartonașul roșu și, odată restabilită egalitatea numerică, meciul părea să se îndrepte spre loviturile de departajare. Scutelnicu a risipit însă emoțiile gazdelor în minutul 111. Corban a executat în forță o lovitură liberă de pe partea stângă, portarul oaspeților a respins în față, până la Scutelnicu, iar micuțul atacant al gazdelor a trimis la colțul lung pentru o calificare istorică a echipei din Liteni.

Demis Maranda

„În primul rând țin să le mulțumesc jucătorilor pentru această victorie, mai ales că azi n-am putut folosi patru jucători de bază. Mulțumesc totodată primarului, viceprimarului, Consiliului de Administratie, Consiliului Local și colegului meu Cătălin Holca pentru susținere. Nu este așa ușor ca o echipă de Liga a 4-a, dintr-un orășel mic, să reprezinte județul într-o etapă superioară a Cupei României. Pentru noi și pentru comunitatea locală este o mare performanță”, a spus antrenorul echipei din Liteni, Demis Maranda.

La rândul său, primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii, a salutat performanța echipei locale de fotbal.

“Ne bucurăm foarte mult că am reușit să trecem și peste acest hop. Vom vedea cât ne va ține cureaua. Noi vom încerca să jucăm un fotbal cât mai bun, oferim meciuri de calitate oamenilor care vin la stadion. Ne dorim să ajungem cât mai departe, atât cât vom putea”, a spus edilul localității sucevene.

Bucovina Rădăuți va însoți Viitorul Liteni în turul al treilea al Cupei României, după ce miercuri s-a impus cu scorul de 1-0 pe terenul botoșănenilor de la Sănătatea Darabani. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Vitu, după o lovitură de la colțul terenului.

Turul al 3-lea al Cupei României, în care va intra și Foresta Suceava se va desfășura peste două săptămâni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Liteni și Rădăuți continuă în Cupa României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*