Lipsuri: echipament si medici

Şedinţa de analiză a activităţii pe anul 2009 a scos la iveală şi o serie de probleme cu care se confruntă sportul sucevean. Lipsa banilor şi a medicilor sportivi au fost principalele probleme ridicate de conducătorii cluburilor.

Directorul Clubului Sporturilor Tehnico Aplicative Suceava, Marius Siretean, a precizat că în ciuda rezultatelor bune înregistrate în ultimii ani, sportivii săi nu au echipamentul necesar.

CSTA Suceava si-a indeplinit obiectivele stabilite, insa dotarea tehnica de care dispunem este precara. De multe ori sportivii sunt nevoiti sa participe la concursuri cu echipamentul propriu. Asta influenteaza foarte mult rezultatele, deoarece, practic, nu avem cu ce lucra”, a declarat Marius Siretean.

Şeful Direcţiei pentru Sport a judeţului Suceava, Cătălin Coman, a readus în prim-plan o problemă delicată cu care se confruntă sportivii suceveni şi anume, lipsa medicilor de specialitate.

“La nivelul judetului Suceava nu avem o policlinica sau un cabinet medical specializat pentru tratarea sau investigarea diferitelor probleme de ordin medical la sportivi. Beneficiem de sprijinul domnului doctor Schacter, insa este singurul medic de competenta sportiva care ne poate ajuta in acest domeniu”, a spus Catalin Coman.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lipsuri: echipament si medici"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*