„Lipsa de valoare si discernamant „

La finalul meciului pierdut cu Dunarea Galati, antrenorul Cetatii, Ioan Radu a rabufnit la adresa propriilor jucatori. Antrenorul sucevean nu a tinut cont de nume, in colimatorul sau intrand Pascal, Semeghin sau Palimaru.

“Diferenta de valoare dintre cele doua echipe nu este chiar atat de mare pe cat o arata scorul final. Am avut si noi cateva ocazii de a inscrie mai ale spe finalul primei reprize. Din pacate 3 din cele 4 goluri am putea spune ca ni le-am dat singuri. S-a vazut si astazi ce probleme avem. Ma refer la lipsa de valoare a unor jucatori, cum este cazul lui Pascal care a venit din Liga a III-a, coroborata cu lipsa de discernamant al unora, cazul lui Semeghin care a luat primul galben complet aiurea si nu in ultimul rand lipsa de daruire a altora, cazul lui Palimaru”, a tunat Radu.

La adresa arbitrajului, antrenorul Cetatii nu a avut obiectii: “Nu am ce sa comentez. Poate la faza din primul minut in care Agache l-a faultat pe Tomaz din pozitie de ultim aparator. In rest, arbitrii si-au facut bine datoria”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Lipsa de valoare si discernamant „"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*