Liga Zimbrilor | Potaissa Turda – CSU Suceava: 34-24

CSU Suceava a ramas fara victorie in Liga Nationala la handbal masculin si dupa disputarea etapei a V-a, echipa antrenata de Adrian Chirut si Iulian Andrei pierzand la o diferenta de zece goluri, scor 24-34, meciul disputat luni in fata Potaissei Turda.

O abonata la cupele europene, gruparea ardeleana a condus ostilitatile inca din startul intalnirii, iar dupa primul sfert de ora avea un avantaj de patru goluri pe tabela, dupa ce Thalmaier marca pentru 9-5.

Pe fondul reusitelor lui Campan, Oancea si Sadovyi, universitarii au redus din diferenta in ultimele zece minute ale primei reprize, pauza consemnand 16-14 pentru Potaissa.

Echilibrul s-a rupt din nou in prima jumatate a reprizei secunde, cand turdenii au inscris de sapte ori consecutiv fara sa primeasca gol si au dus scorul la 26-17.

Potaissa – CSU Suceava s-a terminat 34-24, rezultat stabilit de ex-universitarul Georgica Cantec, iar trupa lui Adrian Chirut si Iulian Andrei ramane cu un singur punct acumulat in primele cinci runde de campionat.

CSU Suceava a inscris in poarta Turdei prin Campan (5 goluri), Sadovyi (4), Kobzii (4), Balazs (4), Oancea (3), Olariu (2), Furak (1) si Loic (1).

CSU Suceava mai are programate patru meciuri în cadrul celui de-al doilea turneu al Ligii Nationale.

Echipa antrenata de Adrian Chirut si Iulian Andrei ar trebui sa înfrunte in aceasta saptamana CSM Vaslui, HC Buzau, CSM Bacau si CSM Botosani.

Cel mai probabil însa, ultimele doua meciuri vor fi câstigate de suceveni la “masa verde”, pentru ca CSM Bacau si CSM Botosani au câte 15 jucatori infectati cu coronavirus si au anuntat ca nu se pot prezenta la turneul de la Sfântu Gheorghe.

Din lotul sucevean doar Alexandru Popia a fost testat pozitiv cu COVID-19 înaintea acestui turneu. Universitarii nu pot miza nici pe pivotul macedonian Kostandin Petrov, care nu a primit in timp util viza.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *