Liga Națională: CSU Suceava – HC Buzău 24-30

CSU Suceava a pierdut fara drept de apel, scor 24-30, meciul disputat joi, la Sfantu Gheorghe, in fata celor de la HC Buzau, in cadrul etapei a VII-a din Liga Nationala la handbal masculin.

Cele doua formatii au mers umar la umar in primele zece minute de joc, la finalul carora, tabela de marcaj a salii Sepsi Arena arata egalitate, scor 5-5.

Pe fondul reusitelor lui Dumitrana, care a inscris 12 goluri din 12 aruncari la poarta, buzoienii s-au desprins decisiv pe finalul primei reprize, intrand la pauza cu un avantaj consistent: 19-11.

Diferenta maxima dintre cele doua combatante, de zece goluri, s-a inregistrat in minutul 40, cand francezul Renaud rotunjea scorul la 25-15.

Trupa antrenata de Adrian Chirut si Iulian Andrei a mai redus din diferenta in ultimele minute, marcand ultimele trei goluri ale intalnirii pentru scorul final de 30-24 in favoarea celor de la HC Buzau.

CSU Suceava: Grigoras, Makaria, Duman – Kobzii (4 goluri), Mihalcea (3), Fodorean (3), Loic (3), Olariu (3), Furak (2), Nalbantoglu (2), Oancea (2), Dascalu (2), Tofanel, Campan sI Manjic.

CSU Suceava ar trebui sa joace sambata si duminica cu CSM Botosani si CSM Bacau, doar ca cele doua adversare ale universitarilor nu s-au prezentat pana acum la turneul de la Sfantu Gheorghe din cauza cazurilor de COVID-19 pe care le au in lot. Conform regulamentului, formatia suceveana ar urma sa castige ambele jocuri cu scorul de 10-0.

Foto: Alex Nicodim – handbalmania.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *