Liga a V-a, în stand-by

Asociatia Judeteana de Fotbal are mari batai de cap cu definitivarea seriilor si a programului meciurilor din viitorul sezon al Ligii a V-a, in conditiile in care echipele nu se inghesuie sa se inscrie in campionat.

Astfel, din cele 35 de formatii care si-au manifestat intentia de participare in Liga a 5-a, doar 27 si-au depus si dosarul complet de inscriere in competitie. Alte 8 grupari, mai exact Vointa Hartop, Flacara Rosie Udesti, Progresul Salcea, Fc Marginea, Raraul Campulung Moldovenesc, Plesu Rasca, Bucovina Milisauti si Constructorul Darmanesti au primit un ultimatum din partea conducerii Asocitiei Judetene de Fotbal pentru a-si rezolva problemele legate de inscrierea in campionat pana la finele acestei saptamani.

Din cauza acestei situatii, forul prezidat de Aurel Daicu nu poate stabili nici programul jocurilor din cadrul fazei judetene a Cupei Romaniei, meciurile turului inaugural fiind programate pe data de 19 august.

Cluburile judetene bat pasul pe loc si in privinta transferurilor, singura gruparea care a efectuat miscari de trupe in acesta vara fiind Foresta Malini, care este angrenata in faza nationala a Cupei Romaniei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *