Liga a IV-a, etapa 19

Campionatul Ligii a IV-a continuă la sfârsitul acestei săptămâni cu etapa a 19-a. În majoritatea partidelor de duminică oaspeţii pornesc cu prima şansă, astfel că se anunţă meciuri foarte interesante.

Meciurile de duminică sunt foarte importante pentru echipele din subsolul clasamentului. Penultima clasată, Florconstruct Pătrauţi primeşte vizita fălticenenilor de la “Nicu Gane”, FC Pojorâta joacă acasă cu Steaua Dumbrăveni, iar Unirea Boroaia are o misiune extrem de grea contra Cetăţii II. Etapa a 19-a reprezintă un bun prilej pentru “lanterna roşie”, Minerul Iacobeni, pentru a mai strânge câteva puncte, întrucât joacă acasă cu Avântul Frasin. Un meci foarte intereseant se anunţă la Mihoveni, acolo unde gazdele primesc vizita echipei Dorna Vatra Dornei. Mălini-ul este favorit cert în derby-ul forestierilor, de pe teren propriu, contra Moldoviţei.

După 18 etape Foresta Mălini deţine şefia clasamentului, cu 52 de puncte, urmată de Cetatea II Suceava cu 40 de puncte şi de Dorna Vatra Dornei, care are 37 de puncte. În partea a doua a clasamentului, FC Marginea, Releul Mihoveni, Unirea Boroaia, FC Pojorâta şi Florconstruct Pătrăuţi speră în continuare la salvarea de la retrogradare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Liga a IV-a, etapa 19"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*