Liga 4 se reia pe 16 martie

Conducerea AJF Suceava a stabilit datele la care se vor relua campionatele judetene de fotbal. Astfel, sezonul de primavara va fi deschis de echipele angrenate in campionatul de juniori C, acestea urmand sa inceapa returul sambata, 1 martie.

Peste doua saptamani, mai exact pe 16 martie, se va relua si campionatul Ligii a IV-a, cu meciurile etapei a XV-a, atat la juniori, cat si la seniori. Competitia mezina, cea rezervata juniorilor D, reincepe pe data de 5 aprilie, iar o zi mai tarziu, se va relua si campionatul Ligii a V-a, cu meciurile primei runde a returului.

Totodata au fost stabilite si datele la care vor avea loc ultimei trei faze ale Cupei Romaniei. Astfel, sferturile de finala sunt programate pe 23 aprilie (de Sfantul Gheorghe), semifinalele pe 21 mai, iar finala va avea loc pe 14 sau 15 iunie intr-o locatie ce va fi stabilita ulterior. Dupa disputarea primelor trei tururi, in lupta pentru trofeu au mai ramas sapte formatii Somuzul Preutesti, AS Somuz Falticeni, Sporting II Arbore, Dorna Vatra Dornei, Recolta Fantanele, Foresta Moldovita si Avantul Gramesti. Avand in vedere programul prost gandit de actuala conducere a AJF Suceava, una dintre aceste sapte formatii va accede direct in semifinale.

Perioada de transferuri pentru Liga  a IV-a, Liga a V-a si juniori este deschisa de pe 27 ianuarie si se incheie cu cel tarziu cu 48 de ore inaintea zilei in care debuteaza prima etapa a returului campionatului, in fiecare competitie, arata pe siteul AJF.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *