Liga a IV-a începe sâmbătă cu Bucovina Rădăuţi în postura de favorită la titlu

Bucovina Radauti

Gata cu vacanta in Liga a IV-a! Campionatul judetean ia startul sambata si va aduna la start doar 13 echipe. Doua nume noi au aparut pe tabloul noului sezon, este vorba de Avantul Volovat si Stejarul Cajvana, primite AJF Suceava in Liga a IV-a in locul formatiilor CSM Dorna Vatra Dornei si Viitorul Veresti.

Reorganizata in pauza de vara, Bucovina Radauti pleaca din pole-position in cursa pentru titlu, in conditiile in care „galben-albastrii” si-au pastrat in mare parte lotul cu care au inceput anul trecut Liga a III-a. Pe langa Ionesi, Zaremba, Visinar si Antonesi, reveniti de la Falticeni, in tricoul radautenilor vor mai evolua Alecsandru, Prutean, Pasaila, Stoian, Lutac, Vitu (ex- Bucovina Pojorata), Radu Sava (ex – Rapid) si Julei (ex – Metalul Resita). Radautenii vor fi condusi de pe banca de Ionel Lavric si va beneficia in noul sezon, conform promisiunilor venite dinspre Primarie, de un buget de aproape 100.000 de lei.

Campioana en-titre Somuz Falticeni, Somuzul Preutesti, Progresul Fratautii Vechi, cu Tudor Homneac, Viitorul Liteni, cu Nicu Azaharioaiei si gemenii Petru si Vlad Razlog, si Siretul, din postura de satelit al Forestei sunt celelalte formatii care se vor bate in acest sezon cel putin pentru un loc pe podium.

Sezonul 2016/2017 al Ligii a IV-a este deschis de derbyul dintre Bucovina Radauti si Somuzul Preutesti, programat sambata, cu incepere de la orele 14.00, pe stadionul Municipal. Celelalte cinci meciuri ale rundei inaugurale vor avea loc duminica, de la ora 13.00. CS Stejarul Cajvana va sta prima etapa.

Programul primei etape:

Bucovina Radauti – Somuzul Preutesti
Victoria Vatra Moldovitei – Somuz Falticeni
Moldova Draguseni – Bradul Putna
Recolta Fantanele – Viitorul Liteni
Avantul Volovat – Progresul Fratautii Vechi
CS Gura Humorului – Foresta II Siret
Stejarul Cajvana sta in aceasta etapa.

Cine va castiga editia 2016/2017 a Ligii a IV-a?

REZULTATE

Loading ... Loading ...

Vezi programul complet al turului Ligii a IV-a!

COMENTARII:

1 Comentariu la "Liga a IV-a începe sâmbătă cu Bucovina Rădăuţi în postura de favorită la titlu"

  1. radauti 2 – 0 preutesti

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*