Liga a 3-a la borna 21

Astazi se desfasoara etapa a 21-a a Ligii a 3-a. Cele doua reprezentante ale noastre in aceasta competitie intalnesc, pe o vreme ce anunta mai mult Craciunul, pe CSM Râmnicu Sărat la Itcani, respectiv Scoala de Fotbal Radauti pe Aerostar Bacau in deplasare.

Atat Rapid CFR Suceava cat si cei din Ramnicu Sarat au nevoie de puncte, unii pentru a mai urca un loc in clasament, ceilalti pentru a-si consolida pozitia de lider a seriei 1. In cealalta partida, inca sub numele de Raraul, radautenii par victima sigura in fata “aviatorilor” de la Bacau.

Pe terenul de la Itcani oaspetii au deschis scorul in minutul 8 al partidei. La o balbaiala a portarului “visiniu”, Nica introduce mingea in poarta sucevenilor. Iata si echipa suceveana care infrunta liderul: in poarta e Pascal, apararea este formata din Sava, Ciobanu si razlog, la mijloc antrenorul Bogdan Tudoreanu i-a trimis pe Pantea, Stamate, Branza, Andries si Apetri, in timp ce varfurile echipei sunt Zaremba si Gramada.

La Bacau “sarabanda” golurilor a inceput chiar din primul minut! Astfel in minutul 15 al partidei socrul era deja 2-0 pentru gazde.

Rapid Suceava pare dominata teritorial de echipa oaspete, acestia din urma ratand alte doua mari ocazii de a mari diferenta de pe tabela de marcaj.

Radautenii inca rezista! Scorul este acelasi de 2-0 pentru cei de la Aerostar, deoarece au tratat ocaziile avute cu foarte mare lejeritate.

In minutul 38 oaspetii majoreaza diferenta, dupa o centrare de pe partea dreapta varful celor de la CSM indeplineste o formalitate, trimitand mingea in poarta goala.

La rapidisti, Zaremba a fost inlocuit cu Spatar, chiar la inceputul reprizii secunde.

La Bacau scorul a ajuns la “doar” 5-0 pentru gazde. In comparatie cu celelalte partide de pana acum scorul poate fi considerat chiar … “strans”.

Rapid Suceava nu reuseste inca sa reduca din handicap. Dupa ce l-a inlocuit pe Apetri, Burlacu executa o lovitura periculoasa de la aproximativ 20m, insa portarul oaspetilor retine fara probleme.

Pe terenul de la Itcani “visinii” incearca sa puna presiune pe poarta celor de la CSM Ramnicu Sarat, astfel mai intai Gramada prinde un sut de la 17m, retinut de portar, iar ceva mai tarziu mingea sutata de Pantea este scoasa cu destul efort de portarul oaspetilor de sub bara.

Scor final:

Rapid CFR Suceava 0-2 CSM Ramnicu Sarat
Aerostar Bacau 9-0 SF Radauti

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Liga a 3-a la borna 21"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*