Liga 5, soluţia de rezervă

In lipsa unei perspective reale la nivelul esalonului trei, acolo unde ar trebui sa evolueze in viitorul sezon, Cetatea Suceava a apelat la o solutie de rezerva, si anume inscrierea unui echipe si la nivelul Ligii a V-a.

Desi campionatul si-a desfasurat deja prima etapa, clubului sucevean a primit unda verde din partea Asociatiei Judetene de Fotbal, care a decis azi accepte Cetatea pe tabloul seriei a a II-a din Ligii a V-a.

Ne bucura ca se inscriu echipe noi in campionatele judetene. Am acceptat Cetatea pe tabloul seriei a II-a si, avand in vedere ca prima etapa s-a disputat deja, am restabilit programul jocurilor, astfel incat Cetatea a stat in runda de ieri”, a precizat presedintele AJF Suceava, Aurel Daicu.

In aceste conditii, Cetatea ar trebui sa debuteze – cu ceea ce actualmente este considerata echipa a doua a clubului – in campionatul Ligii a V-a in compania celor de la Avantul Baia, intr-un meci programat duminica, 29 august, cu incepere de la orele 13.00, pe stadionul “Nada Florilor” din Falticeni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Liga 5, soluţia de rezervă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*