Liderul neprezentarilor

Demiterea antrenorului Cornel Anton a tulburat apele in sanul gruparii Foresta Malini. Calificati deja la barajul de promovare in Liga a III-a, “galben-verzii” au declarat forfait etapei a XXVIII-a, preferand sa nu faca deplasare la jocul de pe terenul celor de la FC Marginea, aceasta fiind a doua neprezentare a liderului in acest sezon.

Intr-o degringolada totala se afla si formatia Bucovina Radauti, care a pierdut prin neprezentare meciul programat la Boroaia, ajungand astfel pe un alarmant loc 12 in clasament, primul deasupra liniei rosii a retrogradarii.

Intr-un alt meci al rundei de azi, Steaua Dumbraveni a pierdut pe teren propriu, scor 2-4, in fata vicecampionei Cetatea II Arbore, un rezultat in urma caruia gazdele si-au luat adio de la Liga a IV-a si din punct de vedere matematic. Surpriza zilei a venit de la Mihoveni, unde “lanterna rosie” s-a impus cu scorul de 4-2 in fata celor de la CN “Nicu Gane” Falticeni. Singura remiza a etapei s-a inregistrat la Vatra Dorna, unde Foresta Moldovita a smuls un punct ce o scuteste de orice grija in privinta retrogradarii inaintea ultimele doua etape de campionat.

Etapa a XXVIII-a:
Steaua Dumbraveni – Cetatea II Arbore 2-4
Avântul Frasin – Danalis Zvoristea 3-2
Dorna Vatra Dornei – Foresta Moldovita 2-2
Releul Mihoveni – CN “Nicu Gane” Falticeni 4-2
Minerul Iacobeni – Florconstruct Patrauti 4-0
FC Pojorâta – Viitorul Liteni 2-0
FC Marginea – Foresta Malini 3-0
Unirea Boroaia – Bucovina Radauti 3-0

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Liderul neprezentarilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*