Liderul a trecut de Rapid II

FC Pojorata s-a desprins la doua puncte in fruntea clasamentului Ligii a 4-a, dupa ce s-a impus astazi, cu scorul de 3-1, pe terenul celor de la Rapid II Mihoveni, in derbyul etapei a 8-a din actualul sezon. Echipa condusa de Vasile Bosancu si-a trecut in cont a patra victorie consecutiva prin golul marcat Iftimie si doua autogoluri ale “ceferistilor”, in vreme ce gazdele au punctat prin I. Plamada, care a egalat inainte de pauza.

Bradul Putna a urcat pe locul secund, dupa ce a castigat pe teren propriu, cu scorul de 3-2, in fata celor de la Zimbrul Siret, la finalul unui meci in care oaspetii conduceau la pauza la o diferenta de doua goluri.

Cea mai spectaculoasa intalnire a zilei s-a desfasurat pe terenul din Stroiesti, unde exilata Florconstruct Patrauti si Foresta Malini au terminat la egalitate, scor 4-4. “Forestierii” au inscris prin Aileni (2), Cristea si Rata, iar gazdele au incheiat jocul cu doi jucatori eliminati. Surpriza rundei de astazi a venit de la Boroaia, unde Unirea a scapat de “lanterna rosie”, dupa ce a trecut, cu scorul de 3-2, de gruparea Minerul Iacobeni.

Rezultatele etapei a 8-a:
Cs Gura Humorului – Avantul Volovat 3-0
Rapid II Mihoveni – Fc Pojorata 1-3
Viitorul Liteni – Somuz Falticeni 2-1
Moldova Draguseni – Vointa Stroiesti 3-1
Bradul Putna – Zimbrul Siret 3-2
Florcontruct Patrauti – Foresta Malini 4-4
Bucovina II Fratautii Noi – Sporting II Arbore 2-0
Unirea Boroaia – Minerul Iacobeni 3-2

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Liderul a trecut de Rapid II"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*