Liber la patinaj

Patinoarul artificial din Areni va fi deschis publicului începând de sâmbătă, 1 decembrie. Preţurile au rămas neschimbate faţă de anul trecut, iar sucevenii vor putea să patineze de marţi până duminică, până la ora 19:30.

Patinoarul artificial Suceava va functionaţa marţi şi miercuri, de la ora 15:30, joi şi vineri, de la 13:30, iar sâmbătă şi duminică, de la ora 11:00.

“Chiar dacă afară este cald, am pornit instalaţiile pentru ca patinoarul să poată fi deschis pe 1 decembrie. În perioada vacanţei patinoarul va fi deschis în toate zilele, inclusiv luni, cu program între orele 11:00-19:30. Preţurile la bilete şi abonamente rămân aceleaşi ca anul trecut”, a anunţat primarul Ion Lungu.

Taxa de intrare va fi de 7 lei/persoană, iar în cazul preşcolarilor, al elevilor şi studenţilor, de doar 4 lei. Cei care nu au propriile patine vor putea închiria o pereche cu 5 lei, iar pentru preşcolari, elevi şi studenţi, taxa va fi de 3 lei de pereche. Pentru ascuţit patinele se va percepe o taxă de 2 lei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Liber la patinaj"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*