Liber la jogging pe Areni

Începând cu această săptămână pista de atletism a stadionului Areni este accesibilă tuturor sucevenilor care vor să facă mişcare. Până pe 15 mai accesul este permis până la ora 21:00, iar după aceasta dată programul va fi prelungit cu încă o oră.

Pentru al treilea an consecutiv, stadionul Areni stă la dispoziţia sucevenilor dornici de mişcare. Intrarea este liberă şi se face pe poarta numărul 3, cea dinspre sediul CSM Suceava.

“După ora 16:00 maşinile pot fi lăsate şi în parcarea Primăriei Suceava. Cei dornici să practice activităţi sportive pe stadionul Areni vor avea la dispoziţie două toalete ecologice care vor fi vidanjate zilnic. Rugămintea noastră este ca cei care vin la alergat să nu intre pe terenul de fotbal, să păstreze curăţenia şi să nu vină cu băuturi alcoolice. Oricum, o patrulă a poliţiei locale va supraveghea stadionul”, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Pista de a atletism a stadionului Areni va putea fi folosită până la ora 21:00, iar după data de 15 mai, programul de funcţionare se va prelungi până la ora 22:00.

Exit mobile version