Legendarul stelist Marius Lăcătuș a intrat în echipa Get’s Bet!

Operatorul de pariuri sportive Get’s Bet a dat o lovitură la capitolul marketing asociindu-și imaginea cu Marius Lăcătuș, unul dintre cei mai importante nume din istoria fotbalului românesc.

Marius Lăcătuș are un palmares realmente impresionant: 10 titluri de campion al României, 7 Cupe ale României o Cupă a Campionilor Europeni și o Supercupă a Europei, toate cu Steaua București. A participat la trei turnee finale cu Naționala României: Campionatul Mondial din Italia – 1990, Campionatul Mondial din Franța – 1998 și Campionatul European din Franța – 1996, jucând de 84 de ori în prima reprezentativă, pentru care a înscris 13 goluri. A evoluat de 414 ori în divizia A, marcând 103 goluri pentru formația Steaua.

În finala Cupei Campionilor Europeni, la loviturile de departajare, a șutat de parcă a vrut să spargă mingea. Balonul a lovit bara transversala și a căzut dincolo de linia porții. Se spune că acea transversală mai tremură și acum. De asemenea, se spune că, la festivitatea de premiere, Nicolae Ceaușescu i-a reproșat: „De ce ai tras așa, cu bara, ca să îmi stea inima? Data viitoare să dai gol direct!”.

Parteneriatul de imagine dintre operatorul de pariuri sportive și Lăcătuș a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat „Fiara”, Cristian Roman – director general Get’s Bet și George Radu – director executiv Get’s Bet.

Lăcătuș este cel mai important „număr 7” al Stelei și al echipei naționale a României. „Tot 7 este și numărul Get’s Bet, fiindcă prețuim aceleași 7 valori importante, precum o face și Marius Lăcătuș: seriozitate, dedicație, loialitate, inovație, profesionalism, atitudine de campion și curaj!”, au spus reprezentanții operatorului care are parteneriate de tip francize cu aproape 600 de agenții de pariuri sportive.

“Este ceva nou pentru mine și e o provocare pe care îmi doresc s-o duc la bun sfârșit. Mă interesează enorm impactul pe care îl voi avea în această perioadă și sunt sigur că numele meu și Get’s Bet vor crește mult. Asta înseamnă că în piața sportivă, numele Marius Lăcătuș contează enorm. Sunt foarte încântat să fiu alături de Get’s Bet, un brand 100% românesc și sunt convins că vom forma o echipă valoroasă. Nu vreau să mă opresc aici, mă voi implica și în noua mea misiune, aceea de a fi ambasadorul unei firme serioase. Sunt sigur că erau pe lista de alegeri foarte multe personalități din sport, iar pentru mine este o nouă provocare și mă simt onorat. Voi încerca să fac în așa fel încât imaginea Get’s Bet să crească foarte mult, pentru că deja se văd rezultatele procesului de rebranding început anul trecut. Am observat că pariurile au devenit un fenomen social în România, lumea este foarte implicată, Get’s Bet s-a implicat și în fotbalul românesc, la Hermannstadt, deci, există o conexiune strânsă între cele două fenomene și mă bucur că acum fac parte din familia Get’s Bet”, a declarat, la rândul său, Marius Lăcătuș.

Cel care a antrenat-o pe Steaua București în grupele Ligii Campionilor a vorbit și despre cariera profesională, precizând că așteaptă oferta potrivită pentru a profesa din nou la nivel înalt: „Nu sufăr din punct de vedere financiar și nu am ajuns în situația să merg să antrenez pentru a putea să îmi întrețin familia. Eu sunt foarte liniștit”. Până când această ofertă va veni, se va concentra exclusiv pe misiunea de ambasador al Get’s Bet.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *