Lecţie de ospitalitate

Datoriile clubului Cetatea faţă de jucători sunt resimţite cel mai puternic de brazilianul Tomaz. Singurul stranier din lotul “alb-albaştrilor” este nevoit să îşi petreacă sărbătorile de iarnă departe de familie.

Brazilianul Tomaz Donizete a aşteptat să încaseze câteva prime pentru a putea merge acasă de Sărbatori. Cum dinspre Primărie nu au venit încă banii promişi, jucătorul din Ţara Cafelei va petrece Crăciunul la Suceava. Mai mult, acesta va trebui să părăsească pensiunea la care este cazat în momentul de faţă.

„Vom incerca sa facem tot posibilul pentru a-l ajuta pe Tomaz. El trebuia sa plece in Brazilia si ne pare si noua rau ca nu a putut. Ne vom stradui ca pana de Craciun sa ii achitam niste bani. Chiar am discutat si la Casa Jenica. El trebuie sa paraseasca acea locatie, pentru ca angajatii de acolo s-ar putea sa intre in concediu. Incercam sa rezolvam toate problemele astea. Voi face tot posibilul ca sa nu ramana pe drumuri”, a afirmat presedintele Ciprian Anton.

Preşedintele Cetăţii a mai precizat că îşi dă toată silinţa pentru a achita jucătorilor o parte din primele restante.

„Chiar si joi dimineata am fost la Primarie si am vorbit cu domnul Ion Lungu, care ne-a promis ca pana de sarbatori vom primi bani pentru a le achita baietilor niste restante. Nu va depinde doar de noi, dar avem incredere in spusele domnului primar”, a mai spus seful executivului din Areni.

Considerat de către suporteri cel mai valoros jucător al Cetăţii în această toamnă, Tomaz a mărturisit că nu regretă venirea la Suceava, aici unde şi-a făcut mulţi prieteni. Brazilianul apreciază publicul de pe Areni, însă va decide dacă rămâne la Cetatea, după o discuţie cu preşedintele Ciprian Anton.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lecţie de ospitalitate"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*