Lechința – Sporting, în Cupă

Federatia Romana de Fotbal a stabilit azi programul meciurilor din cadrul turului 2 al Cupei Romaniei. Astfel, Sporting Suceava va debuta in competitie pe terenul formatiei bistritene Vointa Lechinta, in vreme ce Foresta Malini va primi, in propriul fief, vizita celor de la Cetatea Targu Neamt, ambele jocuri fiind programate intr-o singura mansa eliminatorie, miercuri, 1 august, cu incepere de la orele 17.30.

Aflati la prima participare pe tabloul fazei nationale a Cupei Romaniei, “alb-verzii” au anuntat prin vocea antrenorului Claudiu Sevaciuc ca vor trata meciul cu Vointa Lechinta ca pe un simplu amical, in conditiile in care conducerea clubului nu a trasat inca obiectivele echipei pentru viitorul sezon. “Va fi un simplu joc amical, dar asta nu insemna ca nu ne dorim sa-l castigam. Deocamdata, nu s-a luat in discutie vreun obiectiv de performanta pentru sezonul viitor, nici in privinta campionatului, nici in ceea ce priveste Cupa Romaniei. Asteptam sa vedem daca se concretizeaza sau nu discutiile legate de fuziunea noastra cu Rapid”, a spus antrenorul Sportingului, Claudiu Sevaciuc.

Calificata pe tabloul Cupei Romaniei din postura de castigatoare a fazei judetene din Bistrita Nasaud, Vointa Lechinta a trecut in primul tur al competitiei, cu scorul de 4-2, de formatia Gloria II Bistrita.

In schimb, Foresta Malini spera sa aiba un parcurs cat mai lung in Cupa Romaniei, acolo unde are ca obiectiv accederea pana in Turul 4, faza in care ar urma sa infrunte o echipa de Liga a 2-a. “Ma bucur ca am evitat sa jucam cu Sporting. Stim ca la Targu Neamt sunt ceva probleme si sper sa ne calificam usor in turul urmator”, a declarat antrenorul-jucator al “galben-verzilor”, Andrei Aileni.

Ajunsa pe tabloul Cupei Romaniei din postura de castigatoare a fazei judetene din Suceava, Foresta Malini a trecut in primul tur, la “masa verde”, scor 3-0, de formatia Vointa Livezile (Bistrita-Nasaud). Retrogradata din Liga a 3-a la finalul sezonului trecut, Cetatea Targu Neamt a ajuns in turul secund al Cupei Romaniei, dupa ce a trecut in deplasare, cu scorul de 3-2, de iesenii de la As Astra Raducaneni.

Rapid Cfr Suceava va intra in Cupa Romaniei abia in turul 4 , odata cu restul divizionarelor secunde.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *