Leancă, locul 1 la Slănic

Andrei Leanca s-a aflat printre castigatorii Grand Prix-ului de alergare montana de la Slanic Prahova, intrecere desfasurata sambata trecuta si care a reunit la start aproximativ 60 de atleti de la 18 cluburi din intreaga tara. Sportivul legitimat la Csm Dorna Vatra Dornei s-a impus in proba de 8 kilometri rezervata juniorilor, unde a trecut linia de sosire cu timpul de 31 de minute si 58 de secunde, cu un avans de aproape jumatate de minut in fata urmatorului clasat. Gratie acestui rezultat, Andrei Leanca a fost selectionat in lotul national cu care Romania va participa peste aproximativ o luna la Campionatul Balcanic de la Nova Zagora (Bulgaria), precum si la cel European din Denzili (Turcia).

Vreau sa multumesc firmei timisorene Constructim pentru ajutorul oferit in ceea ce priveste pregatirea lui Andrei Leanca. Avem semnat inca de acum sapte luni un contract de imagine, iar in acest timp am beneficiat din partea acestui sponsor de un stagiu de pregatire la Baile Felix, de echipament, precum si de sustinatoare de efort. De asemenea, vreau sa multumesc conducerii clubului CSM Dorna, precum si oficialitatilor municipiului Vatra Dornei pentru increderea de care au dat dovada fata de sportivii nostrii”, a spus antrenorul Cristian Prasneac.

La grand prix-ul de alergare montana de la Slanic Prahova a participat si Lacrimioara Hasna, sportiva de la Clubul Sportiv Municipal Suceava clasandu-se pe locul 7 in cursa de opt kilometri, la senioare.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *