Leancă, bronz la Ljubljana

Andrei Leanca a participat sambata trecuta la ultima etapa din cadrul Cupei Mondiale de Alergare Montana, intrecere ce s-a desfasurat in capitala Sloveniei – Ljublijana. In ciuda unei curse dificile, desfasurata pe un traseu acoperit in unele portiuni cu pietre, atletul de la Csm Dorna Vatra Dornei a cucerit la final medalia de bronz, trecand linia de sosire pe locul al 3-lea, dupa sportivii sloveni Jost Lapajne si Matic Plaznik.

Sunt multumit de rezultatul sportivului meu. Prin acest loc 3 ocupat in etapa din Slovenia, dupa calcularea punctelor acumulate in toate grand prix-urile de Cupa Mondiala, Andrei Leanca se situeaza pe locul 1 la juniori si pe locul 17 la seniori”, a declarat antrenorul Cristian Prasneac.

In urmatoarele saptamani, Andrei Leanca se va pregati pentru Cupa Romaniei la cros, competitie care va avea loc pe 10 noiembrie, la Baile Felix. In acest concurs, sportivul dornean are ca obiectiv calificarea la Campionatul European de Cros ce urmeaza sa se desfasoare in luna decembrie la Budapesta, in Ungaria.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Leancă, bronz la Ljubljana"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*