Le-a trecut supararea

Supararea celor de la Rapid pe municipalitate nu a tinut prea mult. Desi amenintau ca se vor intoarce la Itcani, ceferistii vor juca meciul din ultima etapa, cu Aerostar Bacau, pe stadionul Areni.

In urma cu o saptamana, conducerea echipei Rapid Suceava, dar si jucatorii, amenintau ca vor boicota ultimele doua meciuri de campionat, fiind nemultumiti ca nu sunt sprijiniti mai mult de Primarie. Intre timp, rapidistii s-au linistit. Au facut deplasarea la Roman, iar meciul de pe teren propriu il vor juca pe Areni. Totodata, antrenorul Bogdan Tudoreanu a precizat ca nici nu se pune problema ca Rapidul sa isi inceteze activitatea, mai ales dupa promisiunea primarului Ion Lungu, ca echipa va primi mai multi bani daca va avea sanse la promovare.

In aceste conditii, ceferistii asteapta linistiti ultimul meci din acest sezon. Rapidul va primi vineri de la ora 18:00, vizita echipei Aerostar Bacau, iar meciul va fi arbitrat de ieseanul Valentin Lungu. In tur, bacauanii s-au impus cu scorul de 3-2. Antrenorul Bogdan Tudoreanu nu va putea conta in acest meci pe Paul Bosancu, jucator care, desi nu mai este suspendat, s-a invoit pentru a rezolva o problema personala.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Le-a trecut supararea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*