Le Tour de pèlerin

Înainte ca preşedintele CJ şi cicliştii să fixeze kilometrajul la zero şi să dea startul acestui pelerinaj, monseniorul Anton Faber a oficiat, în Catedrala „Sf. Ştefan” din Viena o rugăciune de binecuvântare a celor care vor face această cursă.

Dorind sa umbreasca “Le Tour” mai multi suceveni au plecat intr-un “drum al smereniei” (vom afla abia la final fata de cine!) pe nu mai putin de 1200 km. Dupa o prima etapa de plat castigata fara drept de apel de sprinterul Philippe Luhan, s-a intrat brusc in etapele de munte. Cel mai bun catarator de pana acum pare sa fie Cadel I. Vasile, a carui avans fata de urmaritori i-a permis sa studieze, la cererea fostilor colegi, parcul eolian de la granita Austriei. Tricoul galben, detinut inca de la start de Voeckler Barba, va fi inmanat la sosire, sub o poarta bucovineana, initiatorului competitiei Prudhomee Flutur. Cei care ar dori si clasamentul pe echipe vor fi dezamagiti, deoarece n-am reusit pana acum sa aflam si cea de a doua echipa participanta.

Colega Gelbe Schafe de la publicatia Empfang Täglich ne-a relatat un accident teribil petrecut pe traseu. Aflat in plutonul fruntas, doi ciclisti de la Organizatia de Tineret, au fost luati in plin de o masina rosie cu trei trandafiri la oglinda retrovizoare, care au si fugit de la locul faptei. Ajunsi cu bine la finele etapei tinerii au declarat in exclusivitate pentru publicatia de mai sus: “Atacul nu e intamplator! Au vazut cifrele din sondaje si s-au intristat!

Vom reveni cu imagini si declaratii de la participanti si spectatori dupa sprintul final.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Le Tour de pèlerin"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*