Lăzurcă a fost prezentat oficial la CSU din Suceava

Claudiu Lăzurcă a fost prezentat marti la CSU din Suceava, în cadrul unei conferințe de presă la care au mai participat directorul Sorin Rață și antrenorul principal Petru Ghervan.

Handbalistul în vârstă de 20 de ani s-a întors acasă după două sezoane și jumătate petrecute la CS Magnum Botoșani. “Sunt bucuros de alegerea făcută. Chiar îmi doream să mă întorc acasă și sper să facem lucruri frumoase împreună, să avem rezultate cât mai bune. Îmi doresc ca peste un an sau doi să ne batem pentru un loc fruntaș în Liga Națională. Voi da totul pentru Suceava”, a declarat Claudiu Lăzurcă, care este student în anul I la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul USV.

Petru Ghervan se așteaptă ca Lăzurcă să devină un jucător important pe linia de 9 metri a universitarilor. “Claudiu este unul dintre cei mai talentați jucători pe care i-a produs handbalul sucevean în trecutul recent, după 2000 încoace. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la formarea și promovarea lui către handbalul de performanță, respectiv Răzvan Bernicu (LPS Suceava) și Florin Ciubotariu (CS Magnum Botoșani). Este un jucător important pentru linia de 9 metri, iar pe viitor sper să devină liderul acelei generații pe care o avem acum în Divizia A”, a declarat antrenorul celor de la CSU.

În schimb, echipa locală de handbal s-a despărțit în această iarnă de interul dreapta Valentin Anton, care a cerut singur rezilierea contractului.

Handbaliștii suceveni sunt în vacanță până pe 5 ianuarie, când este programată reunirea lotului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *