Steaua, cea mai slabă echipă

CSU Suceava - Steaua

Principala contracandidata a echipei locale de handbal la evitarea retrogradarii, Steaua Bucuresti, a ajuns la 11 infrangeri consecutive, dupa esecul suferit miercuri cu Dinamo, scor 22-30, si se indreapta cu pasi repezi spre Divizia A. Chiar portarul „militarilor” Ştefan Laufceac susţine că Steaua este cea mai slabă echipă din Liga Naţională de handbal masculin.


Laufceac„Suntem echipa cea mai slabă din campionat. Cea mai slab pregătită fizic, tehnic, tehnico-tactic, cu jucători ratați, cu străini din lumea a treia, care sunt mari scule la naționalele lor din lumea a treia a handbalului. Pentru ei poate să vină și Papa de la Roma să le inducă ceva, rezultatul ar fi același. Asta sunt, din păcate: zero!”
, a declarat Ștefan Laufceac la Digi Sport.

In acest moment, CSU Suceava ocupa penultimul loc in clasamentul play-out, cu 9 puncte si cu un meci mai putin disputat. Mai are de jucat cu Politehnica Timisoara, miercuri, 8 aprilie, in fata propriilor suporteri.

Clasament play-out 2014/2015:

Play-out-ul incepe pe 15 aprilie. Se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare, cu un total de 24 de puncte puse la bataie pentru fiecare echipa. La finalul play-out-ului, ultima clasata va retrograda direct, in vreme ce ocupantele locurile 3 si 4 vor juca turneu de baraj cu echipele clasate pe locul 2 in cele doua serii ale Divizei A.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Steaua, cea mai slabă echipă"

  1. We ziaristilor, ce sanctiuni s-au luat de ajf la cazul siret-preutesti? ati aruncat marea bomba pe piata si puneti stirile cand va vine voua cheful. deci:

  2. @ricardo,depunctare 3 puncte,amenda si meci pierdut cu 6-2.uita-te pe ajf pentru mai multe informatii

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*