Lăcrimioara Perijoc a devenit campioană europeană

Pugilista suceveana Lacrimioara Perijoc a reusit cea mai buna performanta din cariera, dupa ce a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de box feminin de la Alcobendas (Spania).

Sportiva originara din Zamostea a devenit campioana europeana dupa ce a invins-o sambata, in finala categoriei 54 de kilograme, printr-o decizie de puncte, scor 3-2, pe o pugilista din Rusia.

Este un vis implinit, o rasplata a tuturor eforturilor si sacrificiilor pe care le cere boxul de performanta. Este motivatia de a merge mai departe si de a munci pana la epuizare pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sunt extrem de fericita. Am plans ascultand imnul Romaniei de pe cea mai inalta treapta a podiumului”, a spus Lacrimioara Perijoc.

Legitimata in prezent la clubul Steaua, Lacrimioara Perijoc a inceput boxul in urma cu 9 ani, la CSM Suceava, sub indrumarea regretatului antrenor Doru Iftime, iar pentru o scurta perioada a conchetat in paralel si cu fotbalul feminin, jucand pentru Armonia Falticeni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *