La un pas de sferturi

Selecţionata judeţeană sub 16 ani se află la un pas de accederea între primele opt formaţii din ţară. Reprezentativa Sucevei înfruntă joi, la Fălticeni, Braşovul, iar în cazul unei victorii este ca şi calificată în sferturile competiţiei.

După disputarea primelor trei meciuri din faza a doua a Campionatului Selecţionatelor judeţene sub 16 ani, Suceava ocupă primul loc în Seria a II-a. Cu 9 puncte acumulate, trupa condusă de Bogdan Grosu se află la 4 lungimi distanţă de poziţia secundă, ocupată de reprezentanta Braşovului. În condiţiile în care celelalte două echipe din serie, Maramureş şi Iaşi au câte un punct, duelul de joi, de la Fălticeni, ar putea asigura Sucevei calificarea în sferturi. Cele două formaţii s-au întâlnit în urmă cu trei săptămâni sub Tîmpa, sucevenii câştigând atunci cu 1-0.

În sferturile de finală ale Campionatului Selecţionatelor sub 16 ani se vor califica echipele de pe primul loc din fiecare serie, plus două echipe de pe locul 2, cel mai bine clasate în cele şase serii. Jocurile sunt programate pe 17 si pe 24 aprilie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "La un pas de sferturi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*