La un pas de semifinale

Handbaliştii suceveni continuă la sfârşitul acestei săptămâni aventura europeană. După victoria repurtată în meciul tur de la Krems, Universitatea revine la sala LPS pentru o nou meci din Cupa Challenge, la finalul căruia întreaga suflare suceveană speră să sărbătorească accederea în semifinale.

După partida de infarct de la mijlocul săptămânii cu Steaua, “studenţii” au tras tare pentru a se putea recupera. În ceea ce priveşte rezultatul cu Krems după cele 60 de minute, conducerea clubului sucevean nu este pretenţioasă.

“In contextual in care avem 3-0 sper sa putem gestiona aceasta dubla mansa pentru claificare. Initial am spus ca ne trebuie victorie la un gol, dar pana la urma e buna si infrangerea la doua goluri. O calificare este o calificare” a declarat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Partida dintre Universitatea Suceava şi UHK Krems va avea loc sâmbătă de la ora 18:00 şi va fi condusă de o brigadă de arbitri din Ucraina. În meciul tur din Austria, sucevenii s-au impus cu scorul de 29-26.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "La un pas de semifinale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*