La un pas de Europa

În semifinalele Cupei României, Universitatea Suceava va întalni UCM Reşiţa, echipă care a câştigat în faţa Odorheiului cu scorul de 32-27. Dacă ajung în finală, “studenţii” suceveni vor juca şi la anul în cupele europene.

HCM Constanţa – Steaua şi UCM Reşiţa – CSU Suceava sunt semifinalele din acest an ale Cupei României. Indiferent de celălalt rezultat, dacă sucevenii bat Reşiţa, îşi asigură prezenţa în cupele europene. Fie în Cupa Cupelor în cazul în care HCM-ul ajunge în finală, fie în Cupa Cupelor sau Cupa Challenge, dacă Steaua se impune în faţa constănţenilor. Antrenorul Universităţii, Leonard Bibirig, a anunţat însă că şansele echipei sale în semifinala cu UCM Reşiţa sunt destul de mici.

“Ne aşteaptă un meci mult mai greu decât cel cu Pandurii. În primul rând Reşita este mai puternică decât adversara de ieri, iar în plus, are în componenţă 8-9 jucători care fac sau au făcut parte din lotul Echipei Naţionale. Aşa cum am mai spus însă, Cupa României este o competiţie a surprizelor şi sperăm ca anul acesta noi să fim supriza placută”, a anunţat Leonard Bibirig.

Prezenţa lui Răzvan Gavriloaia în teren la meciul cu UCM Reşita este pusă sub semnul întrebării. Extrema dreaptă a Universităţii a urmărit partida cu Pandurii de pe banca de rezerve şi nu se ştie încă dacă va putea intra cu bănăţenii.

“Deocamdată mai este până la ora meciului. Nu ştim nimic sigur.”, a afirmat Leonard Bibirig.

Meciul dintre UCM Reşiţa şi Universitatea Suceava va avea loc joi de la ora 20:00 şi va fi transmis în direct pe Digi Sport.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "La un pas de Europa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*