La un pas de baraj

Echipa locală de volei întâlneşte sâmbătă, în deplasare, CSU Galaţi. Dacă se impun la malul Dunării, voleibaliştii suceveni îşi asigură calificarea la turneul de promovare în prima ligă.

La sfârşitul acestei săptămâni CSM Suceava are programat al doilea meci din play-off în compania celor de la CSU Galaţi. După victoria categorică înregistrată pe teren propriu în faţa gălăţenilor, scor 3-0, jucătorii pregătiţi de Victor Pancu se vor califica la turneul de promovare în cazul în care câştigă şi pe terenul din Galaţi.

“Suntem hotărâti să câştigam acest meci. Vrem sa învingem din nou CSU Galaţi şi să ne luăm de-o grijă cu calificarea”, au anunţat la unison voleibaliştii suceveni.

Meciul dintre CSU Galaţi şi CSM Suceava va avea loc sâmbătă de la ora 11:00. Pentru acest joc, antrenorul Victor Pancu are tot lotul la dispoziţie. Chiar dacă vor pierde meciul, Huţuleac şi colegii săi îşi vor păstra în continuare şanse pentru îndeplinirea obiectivului. În acest caz, CSM Suceava şi CSU Galaţi se vor întâlni într-un joc decisiv care va avea loc la sala Unirea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "La un pas de baraj"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*