La sparring cu romaşcanii

Boxerii de la Csm Florconstruct si-au incrucisat manusile cu omologii lor de la Laminorul Roman, intr-un sparring partner organizat la finele saptamanii trecute in mica sala din incinta patinoarului din Suceava.

Printre sucevenii care au urcat in ring s-au numarat: campioana nationala de tineret, Lacrimioara Perijoc, Ionut Nichita, Sebastian Alucai, Catalin Balan, Robert Ciocan, Andrei Cosmatchi, Razvan Donisa si Nicu Bodnar, cel care a facut o ultima repetitie inainte de Cupa Romaniei de juniori de la Targu Mures.

Cred ca fost o gala de real folos pentru ambele cluburi, intrucat ne-a permis sa verificam nivelul de pregatire a sportivilor in perspectiva competitiilor nationale ce vor urma. Au reiesit meciuri spectaculoase, de un bun nivel tehnico-tactic, in care sportivii nostrii au dovedit o buna conditie fizica. In perioada urmatoare ne propunem ca fiecare sa atinga forma maxima si sa intre in categoria de greutate propusa pentru competitii”, a precizat antrenorul sucevean, Doru Iftime.

Seful sectiei locale de box spera sa se intoarca cu o medalie de la Cupa Romaniei de juniori de la Targu Mures, competitie care va avea loc pe parcursul saptamanii viitoare si unde clubul Csm Suceava va fi reprezentat de pugilistul Nicu Bodnar. “Sper sa facem o figura frumoasa si sa urcam din nou pe podium. Nicu a trecut de la cadeti la juniori si a urcat la o categorie superioara, dar prestatia lui din meciurile de pregatire ma face sa cred intr-un rezultat bun”, a marturisit Doru Iftime.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "La sparring cu romaşcanii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*