La Pojorâta, ca în Sparta

Doar 300 de spectatori vor avea voie să intre pe stadion la meciurile de Liga a 2-a care se vor desfăşura la Pojorâta. Conducerea clubului de la poalele Giumalăului a luat această decizie la cererea Jandarmeriei.

Deşi promovarea Bucovinei Pojorâta în eşalonul secund a produs mare entuziasm printre microbiştii din zona de munte a judeţului Suceava, doar o parte dintre aceştia se vor putea bucura pe deplin de fotbal.

bilet Pojorata

La finalul primului meci de Liga a 2-a desfăşurat la Pojorâta, pe 29 august, cu Gloria Buzău, reprezentanţii Jandarmeriei i-au avertizat pe organizatori că riscă amenzi drastice dacă vor continua să vândă bilete pentru mai mult de 90% din locurile din tribune. Cu alte cuvinte, spectorii nu au voie să stea lângă gard sau lângă tribună.

Oficialii Bucovinei Pojorâta s-au conformat şi au anunţat pe pagina de Facebook a clubului că pentru meciul de sâmbătă vor fi puse în vanzare doar aproximativ 300 de bilete. Preţul unui tichet este de 20 de lei, dublu faţă de prima etapă.

“Noi, cei din staff-ul tehnic, ne-am dori să avem cât mai mulţi suporteri în arenă la meciurile de pe teren propriu. Este păcat că a apărut aceasta situaţie. Interesul faţă de meciurile noastre este ridicat în zonă, aşa că probabil mulţi suporteri vor urmări meciurile din drum”, a mărturisit antrenorul Bogdan Grosu.

După egalul cu Gloria Buzău, scor 2-2, şi înfrângerea cu 2-1 suferită pe “Areni”, Bucovina Pojorâta va reveni sâmbătă în faţa propriilor suporteri pentru un joc programat, de la ora 11:00, în compania grupării SC Bacău.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. cu 20 de lei …biletu!?!?!(nici in liga 1 nu-i asa scump)…cred ca o sa aveti ocupate vreo 2 randuri in tribuna…restu-n excavator…ca-i gratis…in cupa la ce sa ne asteptam (1000 ron ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *