La mâna lui Porumboiu

Deşi până la startul campionatului au mai rămas mai puţin de trei săptămâni, oficialii clubului Cetatea Suceava sondează in continuare piaţa de transferuri pentru a aduce ultimele retuşuri lotului de jucători. Una dintre pistele luate in considerare de conducătorii de pe Areni este şi imprumutul mai multor fotbalişti de la prim-divizionara FC Vaslui.

In acest sens, preşedintele “galben-albaştrilor”, Dumitru Moldovan, va avea mâine o intrevedere cu patronul Adrian Porumboiu, intâlnire de pe urma căreia speră să obţină transferul mai multor fotbalişti care au ieşit in această iarnă din vederile grupării vasluiene. “Vreau să discutăm despre imprumutul fundaşului Vasile Feraru, un fotbalist care a reuşit să convingă in meciurile de pregătire. Pe lângă acesta ar putea apare şi alţii. Deocamdată nu ştiu nume sau posturi, dar domnul Porumboiu ne-a promis că vor fi jucători din lotul primei echipe”, a precizat Dumitru Moldovan.

Conform unor surse neoficiale, pe lista neagră a celor de la FC Vaslui se află şi fundaşul sucevean Dorian Andronic, căruia i se adaugă nume ca Silviu Bălace, Neven Markovic, Vasile Buhăescu sau Marius Matei.

Exit mobile version