La cules de puncte

La o săptămână după ce a încurcat Rapidul, Sporting Suceava se deplasează vineri pe terenul grupării CS Panciu. Dacă în sezoanele trecute se luptau pentru şefia clasamentului, în prezent vrâncenii ocupă un modest loc 10 în clasamentul seriei.

Adversarii de vineri ai Sportingului au moralul ridicat, dupa ce in etapa trecuta au obtinut un succes surprinzator: 2-0 pe terenul gruparii CSM Rimnicu Sarat. Pentru a fi siguri de victorie contra sucevenilor, oficialii echipei din Panciu au sfintit miercuri stadionul, vestiarele si terenul de joc. Daca vrancenii se bazeaza pe sprijinul divinitatii, antrenorul formatiei Sporting, Ovidiu Ciobanu, mizeaza pe dorinta elevilor sai de a bifa prima victorie intr-o deplasare.

“Mergem la Panciu sa ne jucam sansa, asa cum am facut-o si in celelalte meciuri. Sper sa reusim sa facem un joc cel putin la fel de bun precum cel din etapa trecuta cu Rapid. Chiar daca personal m-as multumi sa nu pierdem, cred ca e vremea sa si castigam in deplasare, pentru ca pana acum am luat tot cate un punct, iar acest lucru nu ne ajuta foarte mult in clasament. Ne asteapta un meci greu, dar avem tot lotul valid si sunt increzator ca putem obtine un rezultat pozitiv”, a declarat Ovidiu Ciobanu.

Meciul dintre CS Panciu si Sporting Suceava este programat vineri, de la ora 15.00, pe Stadionul Orăşenesc şi va fi arbitrat de Victor Chiriazic din Tulcea, ajutat la cele două linii de Alexandru Midvichi şi Sorin Brătianu.

Sporting Suceava (echipa probabila): Turita – Azaharioaie, Andronic, Gurita, Pantea – Dutciuc, Apetri, Cainari, Liutec – Buziuc, Negru. Antrenori: Ovidiu Ciobanu si Bogdan Grosu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "La cules de puncte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*