La 4 puncte de play-off

Rapid Suceava a incheiat anul la patru puncte de zona locurilor calificabile in play-off-ul Campionatului National de Juniori Republicani A. In ultima etapa programata in 2012, formatia antrenata de Ovidiu Caldarus a cedat sambata trecuta, cu scorul de 1-2, pe terenul celor de la LPS Roman. Desi au avut meciul in mana, dupa ce au condus prin golul inscris de Fedorovici, sucevenii au clacat inexplicabil in minutele de prelungire, cand gazdele au marcat in doua randuri. “Am avut meciul la discretie, dar am ratat foarte mult, in special prin Lutac. Daca castigam ultimele doua jocuri din acest an, eram in grafic. Asa, suntem la patru puncte de locul 4, iar in primavara avem nevoie de cel putin doua victorii in deplasare pentru a mai putea spera la calificarea in play-off”, a declarat antrenorul sucevean Ovidiu Caldarus, dupa esecul de la Roman.

Intr-un alt joc al rundei a 14-a, grupa de juniori A de la LPS Suceava a remizat pe teren din cartierul Itcani, scor 3-3, in compania celor de la CSMS Iasi. Formatia antrenata de Ciprian Anton a tinut piept celei de-a doua clasate gratie golurilor marcate de Gasca (2) si Bondar.

In schimb, grupa de juniori A de la LPS Suceava, condusa de pe banca tehnica de profesorul Ioan Radu, a cedat sambata, pe teren propriu, in fata celor de la CSMS Iasi, cu scorul de 1-3. Tot cu o infrangere a terminat anul si grupa de juniori B de la Rapid Suceava, care a pierdut in etapa a 14-a, scor 0-5, in fieful celor de la Roman.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "La 4 puncte de play-off"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*