L5 | Rezultatele etapei a 11-a

Sporting Poieni Solca a devenit campioana de toamna in seria de vest a Ligii a V-a, dupa ce s-a impus duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, in fata celor de la Bradul Vama. Podiumul turului este completat de Paltinoasa si Frumosu, ambele cu cate 23 de puncte, cu doua mai putin decat prima clasata.

Seria de Vest – Rezultatele etapei a XI-a:
Sporting Poieni Solca – Bradul Vama 4-2
Avantul Frasin – Forestierul Frumosu 0-1
Bistrita Brosteni – Vanatorul Dorna Candrenilor 4-0
Fagga Partestii de Jos – Foresta Moldovita 3-1
Larix Dornisoara – Victoria Paltinoasa 2-4
Plesul Rasca – Balada Ciprian Porumbescu 4-0

Clasament: 1. Sporting Poieni Solca 25p, 2. Paltinoasa 23p, 3. Frumosu 23p…

In seria de est, Vointa Zvoristea a profitat de esecul suferit de Viitorul Adancata in deplasarea de la Mihoveni si s-a distantat la 9 puncte in fruntea clasamentului, dupa 5-3, pe teren propriu, cu Stiinta Mitoc. Supriza rundei a venit de la Volovat, unde Avantul au cedat in fata echipei Steaua Dumbraveni.

Seria de Est – Rezultatele etapei a XI-a:
Stejarul Cajvana – Cetatea Baia 8-2
Locomotiva Dornesti – Siretul Dolhasca 3-3
Vointa Zvoristea – Stiinta Mitoc 5-3
Silva Udesti – Unirea Horodnic de Sus 1-0
Releul Mihoveni – Viitorul Adancata 2-1
International Salcea – Bucovina Serbauti 3-2
Avantul Volovat – Steaua Dumbraveni 1-2

Clasament: 1. Vointa Zvoristea 31p, 2. Adancata 22p, 3. Volovat 20p…

Sanctiuni drastice pentru Bradul Vama dupa incidentele de etapa trecuta

Comisia de Disciplina a Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava a anuntat sanctiunile in cazul meciului de etapa trecuta dintre Bradul Vama si Plesul Rasca, la finalul caruia brigada de arbitri condusa de Andrei Pista a fost agresata fizic de jucatorii, oficialii si suporterii gazdelor. In baza raportului de arbitraj si a certificatului medico-legal prezentat de Ionut Spataru, unul dintre asistentii agresati, Comisia a decis sa suspende terenul echipei din Vama pentru sase etape. De asemenea, Marius Constantin Popescu Poienari, unul dintre oficialii gazdelor a fost interzis pe stadioanele din judet pentru o perioada de un an de zile, jucatorul Iulian Cristian Ilie a fost suspendat pentru trei etape, iar Bradul Vama a primit amenzi in cuantum total de 600 de lei.

COMENTARII:

1 Comentariu la "L5 | Rezultatele etapei a 11-a"

  1. volovatul nu a cedat..a luat bătaie meritat desi arbitrul a prelungit meciului cu 6 minute și a lăsat 12 numai ca volovatul sa egaleze și plus o eliminare inventată numai ca sa ajute gazdele..un arbitraj de ce mai joasa speță..rușine sa va fie „domnule” Savu

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*