L4 | Rezultatele etapei a 6-a

Somuz Falticeni a ramas in fotoliul de lider al Ligii a IV-a, dupa ce s-a impus astazi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, in fata celor de la Moldova Draguseni. Trupa condusa de Radu Anania si-a asigurat a sasea victorie de la startul actualului sezon prin golurile marcate de Savoaia, Nechitoaia si Prisaca, toate in repriza a doua.

Intr-un alt meci al rundei a VI-a, Somuzul Preutesti a trecut pe teren propriu, cu scorul de 7-1, de Viitorul Veresti, prin golurile semnate de C. Vasiliu (2), Ad. Ungureanu (2), Irimia (2) si Simiras. Podiumul este completat de Progresul Fratautii Vechi, invigatoare la Liteni, scor 2-1, prin golurile lui Pandelea si Acatrinei.

Campioana en-titre Bradul Putna a bifat si ea a cincea victorie stagionala. Trupa condusa de Ciprian Cretan s-a impus acasa, cu scorul de 6-1, in fata Avantului Volovat prin golurile lui Tomescu, Martinescu, Tugui, Juravle, Cornea si Teleaga.

Singura remiza a etapei s-a consemnat Udesti, unde gazdele de la Silva au scos un punct in ultimele minute de joc in fata celor de la Bucovina II Milisauti, scor 2-2.

Rezultatele etapei a VI-a:

CS Gura Humorului – Zimbrul Siret 2-1
Viitorul Liteni – Progresul Fratautii Vechi 1-2
Somuz Falticeni – Moldova Draguseni 3-0
Bradul Putna – Avantul Volovat 6-1
Somuzul Preutesti – Viitorul Veresti 7-1
Bucovina II Ciocanesti – Vointa Stroiesti 8-0
Stiinta Vicovu de Sus – Flacara Vicovu de Jos 1-0
Silva Udesti – Bucovina II Milisauti 2-2
Victoria Vatra Moldovitei – Recolta Fantanele 2-1

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "L4 | Rezultatele etapei a 6-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*