L4 | Rezultatele etapei a 5-a

Liga 4 - Viitorul Veresti - Bradul Putna

Somuz Falticeni continua parcursul fara greseala in Liga a IV-a. Echipa condusa de Radu Anania s-a impus duminica, cu scorul de 2-1, pe terenul celor de la Avantul Volovat, prin golurile lui Ailincai si Aioanei, si e singura cu maximum de puncte dupa primele cinci etape.

Somuzul Preutesti va juca abia miercuri, la Stroiesti, astfel ca pe locul secund al clasamentul a urcat pentru moment Progresul Fratautii Vechi, invingatoare, cu scorul de 3-2, la Draguseni.

Golurile lui Apostol si Tomescu i-au asigurat campioanei en-titre Bradul Putna trei puncte in deplasarea de la Veresti (foto), trupa lui Ciprian Cretan ajung astfel la cea de-a patra victorie stagionala. Runda a V-a a consemnat si prima victorie pentru Recolta Fantanele, care a trecut pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Silva Udesti.

Rezultatele etapei a V-a
Victoria Vatra Moldovitei – Viitorul Liteni 1-1
Recolta Fântânele – Silva Udesti 2-1
Bucovina II Milisauti – Stiinta Vicovu de Sus 3-0
Flacara Vicovu de Jos – CS Gura Humorului 2-4
Zimbrul Siret – Bucovina II Ciocanesti 1-1
Viitorul Veresti – Bradul Putna 0-2
Avântul Volovat – Somuz Falticeni 1-2
Moldova Draguseni – Progresul Fratautii Vechi 2-3
Vointa Stroiesti – Somuzul Preutesti (miercuri)

COMENTARII:

4 Comentarii la "L4 | Rezultatele etapei a 5-a"

  1. spectator Draguseni | 22 septembrie 2014 at 19:58 | Răspunde

    parerea mea e ca cea mai buna ehipa dn serie e Progresul Fratautii Vechi..AU jucatori tineri si foarte buni.Felicitari conducerii de acolo.

  2. Cele mai bune echipe din campionat mi se par Preuteștiul(care îi vad favoriți),Frătăuții vechi, falticenii….o surpriza plăcută ar putea fi humorul sau liteniul..care au echipe bunicele…putna nu mai este ce a fost….si cam atât…restul…echipe ce bubuie doar mingea dintr un careu in altul

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*