L4 | Rezultatele etapei a 4-a

Somuz Falticeni a ramas pe primul loc in clasamentul Ligii a IV-a, cu maximum de puncte dupa patru etape, dupa ce s-a impus astazi, pe stadionul Tineretului, cu scorul de 4-1, in fata gruparii Viitorul Veresti.

Cealalta formatie neinvinsa de la startul actualului sezon este  Somuzul Preutesti, invingatoare astazi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, in fata formatiei Zimbrul Siret, prin golurile marcate de Adi Ungureanu si Craciun.

Podiumul la zi al ierarhiei este completat de Progresul Fratautii Vechi. Trupa condusa de Vali Tautianu a confirmat pofta de gol din primele etape, castigand azi, pe teren propriu, cu scorul de 7-1, in fata celor de la Avantul Volovat, gratie reusitelor semnate de Lelcu (3), Pandele, Stoian, Eugen Romas si Dumitrescu.

Intr-un alt joc al rundei, Bucovina II Ciocanesti a trecut greu, cu scorul de 3-2, de Flacara Vicovu de Jos, prin golurile inscrise de Ivan (penalty), Nicu Lazar si Varlan.

Surpriza zilei a venit de la Fratautii Noi, unde Fantanele a cucerit primul punct stagional, dupa ce a remizat, 1-1, in fata gazdelor de la Stiinta Vicovu de Sus.

Rezultatele etapei a IV-a:
CS Gura Humorului – Bucovina II Milisauti 7-1
Viitorul Liteni – Moldova Draguseni 4-2
Progresul Fratautii Vechi – Avantul Volovat 7-1
Somuz Falticeni – Viitorul Veresti 4-1
Bradul Putna – Vointa Stroiesti 3-0
Somuzul Preutesti – Zimbrul Siret 3-0
Bucovina II Ciocanesti – Flacara Vicovu de Jos 3-2
Stiinta Vicovu de Sus – Recolta Fantanele 1-1
Silva Udesti – Victoria Vatra Moldovitei 2-0

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "L4 | Rezultatele etapei a 4-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*