Îl reclamă pe central la CCA

Oficialii botosaneni si-au luat foc dupa infrangerea suferita ieri, 1-2 cu Rapid Suceava. La conferinta de presa de la finalul meciului, presedintele Cornel Sfaiter a criticat pe toata lumea, de la adversarul care a practicat “antijoc”, la brigada de arbitri condusa de Adrian Ilyes, care in opinia sa a gresit “inadmisibil“. Tot timpul am avut meciuri grele cu echipele mai slab cotate. In repriza a doua, adversarul a facut antijoc, dar este trist ca jucatorii nostrii nu au avut luciditate. Este o rusine ce s-a intamplat in acest meci. In plus, au venit si acele greseli inadmisible de arbitraj. Nu are voie un arbitru sa greseasca de o asa maniera. Noi am fost cei care am platit tribut arbitrajului si am pierdut trei puncte pretioase”, a declarat Cornel Sfaiter.

Si cum lupului ii sade bine cu morala, domn Cornel vrea sa arate ca este mai mult decat o marioneta a Nasului in Comitetul Executiv al Frf, un votant obedient tarat pe holurile Dna-ului. Presedintele botosanenilor vrea sa-l reclame pe centralul Adrian Ilyes la Comisia Centrala a Arbitrilor. „Obligatoriu îi fac memoriu centralului. Toţi care greşesc trebuie să plătească. Nu e normal ca la un asemenea joc să fie greşeli mari de arbitraj. Arbitraj din ăsta şmecheresc. Sper să fie astăzi ultima greşeală mare de arbitraj”, a precizat Cornel Şfaiţer, omul care se zbate cu atat sarg pentru interesele cluburilor de Liga a 2-a, mai ales la negocierile pentru drepturile tv.

Barnele din ochii altora sunt vazute si de finantatorul Valeriu Iftime, care refugiaza prostia din curtea clubului botosanean in spatele manierei de arbitraj. „Arbitrii au fost proşti cu diplomă. Arbitrii sunt definiţia fotbalului românesc. Fără viitor, nesimţiţi, poate chiar aroganţi. Penalty-ul a rupt tot. A lăsat tragerile de timp. Arbitrul trebuie să ţină spectacolul sportiv. Dacă fotbalul e spectacol şi nu îi hoţie. E ca la orchestră unde dirijorul e beat şi fiecare suflă în instrumentele alea şi dau cu viorile unul de altul. Arbitrul a fost un năuc”, a declarat Valeriu Iftime, pentru gazetabt.ro. Acum nu stim cate diplome la regim cu taxa are Valeriu Iftime, dar cu siguranta, dumnealui e unul dintre dirijorii orchestrei de la Fc Botosani. Domnilor, aduceti caii cand mai vreti spectacol pe Municipal. Si-un jocheu pe banca tehnica. Nu mai cereti spectacolul de la arbitri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Îl reclamă pe central la CCA"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*